Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mentalista szeretnék lenni,...

Mentalista szeretnék lenni, mert úgy érzem hogy ehhez megvan a tehetségem, de hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Olyan szeretnék lenni mint a mentalista című sorozatban a főszereplő!

2013. dec. 1. 19:07
 1/7 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod akkor az ismerőseid megfigyelésével kezdd. Nem úgy hogy kukkolod az ablakból hanem a gesztusaikat miközben beszélsz velük, ajánlom hogy olvass el egy pár könyvet ilyen témában.
2013. dec. 1. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok rád. Mikor találkozunk bp-en valahol?
2013. dec. 1. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
en is mentapista akarok lenni
2013. dec. 1. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Én meg asztronauta, rock sztár, film csillag és agysebész szeretnék lenni
2013. dec. 1. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:

1. jó lenne néhány letölthető, vagy neten olvasható!

(persze majd keresek is)

2. semmikor, nem is arrafelé lakom, nem is akarok most arra utazni

3. no comment

4. én is szeretnék még sok minden lenni

egyébként csak olyanok érdekelnének, mint amiket a filmben csinál, nem akarok varázsolni meg trükköket csinálni, se rendőrségnél dolgozni. Csak kiismerni az embereket, és olykor manipulálni (persze kizárólag csak jó céllal!:), irányítani a cselekedeteiket azáltal hogy kiismertem őket, és tudom hogy mire hogyan reagálnak, megtéveszteni őket stb.

persze az tudom hogy ehhez részben okosnak is kell lenni

2013. dec. 1. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
De azt vedd számításba, hogy egy filmből vettél ötletet. Arra ne számíts, hogy csak megközelíted azt a szintet. Vannak hasonló képességű és munkájú emberek, de nem ilyen majdhogynem szuperképességekkel rendelkeznek, mint amit a sorozat be mutat. Nem tudom hány éves vagy, de majd kinövöd szerintem. :D
2013. dec. 1. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Van aki képességekkel születik és van, aki képzi is önmagát. A kérdés már csak az, kinek van szüksége ilyen emberekre.
2014. ápr. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!