Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » S. O. S. Álláshirdetésnél...

S. O. S. Álláshirdetésnél hogyan írjam a megszólítást, ha nincs megadva a hirdető személy neve?

Figyelt kérdés

Tisztel címet szoktam ilyenkor, ez elfogadható?

Vagy aki állásra jelentkezett email-ben, hogy oldotta meg?

2013. nov. 22. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell annyira hivalkodó lenni, egyszerű emberek azok is.

Bőven elég az Üdvözlöm, felkeltette az érdeklődésemet a hirdetése, leírod a referenciáid, majd Tisztelettel Bangó Gyuszi..

2013. nov. 22. 19:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is:D

Hivalkodónak lenni? Mi számít annak?

Szívesen elolvasom a tippjeiteket, most kezdtem el a munkakeresést, ezért nem sok tapasztalatom van ilyen téren.

2013. nov. 22. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok

Hivalkodás alatt azt kell érteni, ha nagyon nyomulós a szöveg, már már diplomata stílusban íródó, bármilyen meglepő de könnyebben emésztik a munkáltatók a lényegre törő egyszerű szöveget, mint a tolakodást.

2013. nov. 22. 20:58
 14/21 A kérdező kommentje:
oké, értem, köszönöm a tanácsot:)
2013. nov. 22. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
tehát a legegyszerűbb: Várom válaszukat.:)
2013. nov. 22. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
Én is kaptam/olvastam sok önéletrajzot, meg motivációs levelet. Bevallom, a túl egyszerűt hagytam a fenébe. De ha valaki udvarias volt vagy választékos, akkor azt mondtam, hogy "Végre valaki! Nem halt még ki a modor!" És nyilván azt tettem a tetejére. Annyi faragatlan, neveletlen tahó van már mindenfelé szóban és írásban, hogy üdítő színfolt egy európai az emberek között!
2013. nov. 22. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Tisztelt Hölgyem/Uram!
2013. nov. 22. 23:40
 18/21 A kérdező kommentje:

Látom egy kedves jószándékú lepontozó 'manócskának' sikerült ennél a kérdésnél is járnia, én mindenkinek zöld kezet adtam, szerintem hasznosak voltak a válaszok.

16-os, megkérdezhetem, hogy te HR-es vagy?

2013. nov. 23. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Öööö... nem egészen. Egy kicsit feljebb keress. De voltam már munkaadó helyzetben, igen. És a nyegle neveletleneket kiszórtam, kiselejteztem, bizony.
2013. nov. 24. 01:26
 20/21 A kérdező kommentje:

:D

Akkor ha nem nagy gond, kérhetnék tőled pár tanácsot, írhatok itt privátot?

2013. nov. 24. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!