Lányok/nők, ti nőkkel, vagy férfiakkal szerettek jobban dolgozni? Miért?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 17:29
1/9 anonim válasza:
Legjobban egyedül. De ha muszáj, akkor mindegy, hogy pasi vagy nő, de maradjon csendbe és ne csináljon büdöset se.
2/9 anonim válasza:
Én vagy egyedül, vagy férfiakkal - ök ugyanis nem annyira hisztisek meg irigykedöek.
3/9 anonim válasza:
Ha lehet egyedul,ha nem akkor no legyen.
Egyebkent miert fontos?
4/9 anonim válasza:
Bár én férfi vagyok, de a nőismerőseim 110%-a férfiakkal jobb szeret dolgozni.
Mert (bár én is tapasztaltam) irigyek, szarkavaróak, hisztisek.
Főleg a második, de az nagyon.
5/9 anonim válasza:
Egyedül. A férfiak folyton nyomulnak, a nők meg áskálódnak. De ha mindenképpen választani kell, akkor férfiakkal.
6/9 anonim válasza:
nem számít hogy milyen nemű... tudjunk normálisan együtt dolgozni... csak ez a fontos...
7/9 anonim válasza:
Nő vagyok és férfiakkal. Átlagnál jobb nő vagyok és sokszor kapom a rosszindulatú, áskálódó megjegyzéseket. Férfiak is idegesítőek néha, amikor kéretlenül udvarolnak, de azt jobban viselem a női rinyánál, kétszínűségnél.
8/9 anonim válasza:
Férfiakkal egyértelműen. Sokkal kedvesebbek, meg lehet velük humorizálni. Nők között nagyon unalmas, és folyton megy a kavarás (tisztelet a kivételnek). Eü.-s fősulira jártam, szinte csak csajok voltak az évfolyamban, egy életre elég volt belőlük. Nem is nagyon tudtam beilleszkedni közéjük.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként azért kérdeztem, mert mindkettő felállásban volt részem, de nem tudnám eldönteni, melyik a jobb. Mindegyiknek van előnye is, meg hátránya is, én nem tudnám rávágni, hogy férfiakkal egyértelműen jobb, a nők részéről a keverésben van valami, de a férfiakat sem kell félteni, sőt azt vettem észre, hogy ők sértődékenyebbek, mint a nők.
2013. nov. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!