Próbaidő alatti felmondást (munkavállaló) vissza lehet-e vonni?
Hát nem tudom, hogy utána mit tudnál kezdeni főnököddel, még ha valahogy el is tekintenének a felmondásodtól.
Szerintem ha már nem türtőztetted magad, akkor már mindegy. A konfliktusok csak sokasodni fognak. Majd találsz jobbat.
Ez a stílus világosan a komolytalanságodat mutatja a cégvezető előtt. A kisfőnök vagy nagyfőnök nem azért szokott ideges lenni, mert máson nem tudja kiélni a szadista vágyait, vagy azért mert idegbeteg. Azért idegesek, mert nagy a nyomás, profitra kell kihozzák a céget minden egyes hónapban, mert közben a költségszámlák egymást után jönnek, stb.-stb.
Ha te már pár nap/hét múlva felmondasz az a nagyon rossza stressztűrő és ugyanakkor szituáció kezelő képességedet mutatja.
Ha huszonéves vagy, akkor még meg fog téged edzeni az élet jól alaposan a munkapiacon Magyaro.n és külföldön is, ha 30 feletti vagy, akkor siralmas az ilyen hozzáállás.
Köszönöm a válaszokat, valóban rosszul tűröm a stresszt és ez miatt bizonytalan vagyok. Jóval harminc alatti vagyok, úgyhogy valószínűleg megedződök majd az évek során.
Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van. Nem fogom felhozni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!