Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit fog szólni hozzá?

Mit fog szólni hozzá?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki újból együtt kell bizonytalan ideig dolgoznom egy volt kollégával, akivel jóban voltam ugyan, de vannak dolgok amiket nem tud rólam. Ő elkönyvelt engem valamiféle vicces, néha ügyetlen, esetlen kollegának, de a valóság az, hogy többször is átvertem. Eleinte rosszindulatból miután összevesztünk, aztán békülés közben "kísérletezni" kezdtem vele, hogy eltereljem a kellemetlen, engem érintő témákról, aztán egészséges szivatások jöttek, de úgy vettem észre hogy egyszer se vette a lapot. El lehet ezt mondani neki anélkül hogy csalódna bennem? Sajnos olyasvalakit is felhasználtam az elején erre a célra, aki nem érdemelte volna meg.
2013. nov. 5. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kellene most erről beszámolnod neki? Egyszerűen viselkedj vele normálisan, legfeljebb most egy másik oldaladról is megismer. Az ember összetettebb annál, hogy néhány tulajdonsággal jellemezni lehessen. Mindenki tud lenni vicces és esetlen éppen úgy, mint komoly és határozott.
2013. nov. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!