Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érettségivel 18 éves lányként...

Érettségivel 18 éves lányként hol helyezkedhetnék el?

Figyelt kérdés

Még nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, így érettségi után munkába szeretnék állni legalább egy évre.

McDonalds kizárt!

2013. okt. 27. 15:47
 1/8 anonim válasza:
82%
Bébiszitterként gazdagéknál,vagy takarítóként.
2013. okt. 27. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

akkor a gyerekprojekt jön az egy év után?

amúgy bármelyik multinál próbálkozhatsz , tapasztalat nélkül oda van esélyed...ha nem akarsz sokat vesződni az álláskereséssel.

2013. okt. 27. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Talán boltban eladó. De ha van más jelentkező rajtad kívül, akkor lehet, hogy azt részesítik előnyben, akinek már van gyakorlata.

Továbbiakban mit tervezel tanulni, milyen szakmát szeretnél szerezni?

2013. okt. 27. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nem jön semmilyen gyerekprojekt, csak egyszerűen nem tudom mit szeretnék tanulni illetve dolgozni, és mivel nem engedhetem meg magamnak a tanfolyamokat 100 ezrek felett, ezért inkább várok egy évet hátha alakul még az elképzelésemben valami, aztán letenném az első szakmám ami ugye ingyenes.
2013. okt. 27. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor túl sokat ne várj vele,mert koppon maradsz,93'előtti születésűek nem csinálhatnak állami támogatásban nappalin okj-t,szóval ha sokat szarozol bőven semmi nélkül maradsz,arról meg mondanom sem kell,hogy egy érettségivel is annyit érsz mint ha nem lenne.Tehát arra sincs sok esélyed,hogy a szar munkák közül válogass.Nem ijeszgetés,ez tény...
2013. okt. 27. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Felsőfokú szakképzésre még mindig jelentkezhetsz, egyetemeknél találod. Én ott csináltam nappalin és államin a szakmám.
2013. okt. 27. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
De itt nem azzal van a gond, hogy nem találok ingyenes oktatást. 95-ös vagyok amúgy. Csak még nem tudom mit szeretnék elkezdeni, ezért egy évet dolgoznék, majd egy 2 éves képzéssel még mindig benne vagyok a korhatárban.
2013. okt. 27. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
de miben,nem értesz semmihez....egy érettségi semmire sem szakosít,azért kell egy szakma,amire specifikálódhatsz,és fejlesztheted önmagad,egy hoki irodai munkáéhoz is ált irodai admin. szaképesítés kell,egyébként az is lófing,de értettségivel nem sokra mész,sorry.
2013. okt. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!