Dolgozó fiatalok, igaz hogy nagyon kell "hajtani" a munkahelyeken?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki panaszolja a nagy munkatempót.Nincs megállás,hajtok egsz nap,mondják.Mivel betegségem miatt,2 éve nem dolgozok,nincs tapasztalatom csak nézelődök.Legutóbb csatornát építettek az utcában,kb 12 ebber lődörgött lapátnyélre támaszkodva.Lesték a gépeket,néha össze takarították az elszórt földet.Azt is csak úgy tessék-lássák módra,150-160 nettóért.Ők is panaszkodtak,mert sütött a nap és meleg volt,ami szerintük:nem embernek való idő,ilyenkor nem szabadna dolgozni!? A polg.mesteri hiv.-ban járva,3-4 nő ásít egy szobában,munkaidőben vásárolnak stb.25 éves fickó ,semmi képzettsége,nem vállal építőiparban munkát,mert azt "nem neki találták ki".Mégis árulja már el valaki,hol van az a nagy munkatempó??2013. szept. 22. 21:26
11/12 Antimod válasza:
Nem tudom, hogy a közigazgatásban mi az általános, én voltam már olyan cégnél, ahová 11-re jártunk be, és sokszor nem is volt mit csinálni, és olyannál is, ahol egyszerre kell 6 dologgal foglalkozni. Gyanítom, utóbbi az általánosabb, mivel mindenki leépít, senki nem akar feleslegesen magas járulékot fizetni, a munkát pedig inkább szétosztja a megmaradt dolgozók között.
12/12 anonim válasza:
Hol a munkatempó? Ott a munkatempó, hogy 17 évesen 12 órában dolgozok, és arra is volt példa, hogy egyszer ettem, ráadásul a 45 kg-ommal fizikai munkát csinálok ennyi időben, ha kötekedni akarsz akkor ne itt tedd mert az oldalt nem erre találták ki, és hogy válaszoljak a kérdésedre: nem, nem mindegyik munkahelyen kell hajtani, de ahova én jártam, ott igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!