Egy nő elmehet börtönbe dolgozni? Milyen munkát végezhet ott?
Szívesen dolgoznék majd börtönben, rabokkal, érdekelne, hogy milyen lehetőségeim vannak. Ki kell járnom még a gimit és az egyetemet, szakképzéseket, de már most tudom, hogy milyen téren szeretnék dolgozni, ezért érdeklődöm.
16/L
Ezer lehetőség van, pl. női börtönökban női börtönőr van, vagy akár pszichológusként, pedagógusként lehet rabokkal dolgozni, lehetsz ügyvéd, aki büntetőügyekkel foglalkozik, és bejár hozzájuk, lehetsz ügyész, aki a másik oldalról foglalkozik a büntetőügyekkel...
A lehetőségek száma végtelen, akár konyhára is mehetsz oda dolgozni.
Dehogynem, lehet oda is menni.
Mint mondtam, ezerféle lehetőség van.
ne akarj férfi rabokkal közvetlenül érintkezni, főleg nőként
idegileg elég kimerítő, meg lesz egy pár aki ki is akar majd kezdeni lelkileg
köszönöm a válaszokat. :)
férfi rabokhoz maximum ügyvédként mennék vagy pszichológusnak, de őrnek vagy valami ilyennek férfiakhoz nem, max nőkhöz.
Igazából mehetsz. Lehetsz börtönőr, férfi börtönben is, de ott elsősorban nem a rabokkal leszel közvetlenül, hanem egy megfigyelő helyiségben ahol kamerákon keresztül kell figyelned, vagy a bejáratoknál fogadod a látogatókat meg a jogászokat és egyéb embereket.
De lehet menni ügyésznek, jogásznak is, akkor konyhán többnyire rabok dolgoznak de van olyan része ahová egyszerű munkásokat fognak be. A takarítás nagy részét is a rabok végzik de az irodák takarítását meg egyéb rabok számára nem megközelíthető helyet is ott dolgozó emberek csinálják. Az udvar takarításának egyes pontjait is inkább nem a rabokra bízzák nehogy bajt okozzanak.
Elég sok lehetőség van, a tanulmányaid alapján dönthetsz hogy mi az ami érdekel és szívesen csinálnám, mert szakmunkásoktól, kezdve a diplomásokig mindenki mehet oda dolgozni. Csak ilyen helyekre nehéz bekerülni, azt mondjuk nem tudom hogyan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!