Vissza fognak hívni?
Én is ezen a véleményen voltam mikor először olvastam a kérdésed, de nem mertem leírni, hátha csak én látom rosszul a dolgokat.
Gondolkodás nélkül rá kellett volna vágni, hogy "Rendben, szombaton ott leszek." A többit megoldottad volna valahogy. De így, hogy rögtön új időpontot kértél, nem valami jó pont.
Nem feltétlenül bukta a dolog, legalább is nem mindenhol. Nekem is volt már, hogy nem volt jó az időpont amit mondtak, pedig nagyon akartam volna azt az állást (amíg pontosan el nem mondták mi is lenne a feladat), de osztódni nem tudok... Viszont aki hívott, teljesen korrekt volt, és később visszahívott egy másik időponttal. Szóval van ahol belátják, hogy az álláskereső is csak ember, és azért van élete, programja, más egyéb fontos dolga is... orvos, műtét, másik interjú, nyaralás :)) .....
De ha eddig nem hívtak, akkor lehet tényleg találtak mást. Szerintem próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot, érdeklődj, hogy mi a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!