Milyen szakma vagy végzettség kell ahhoz, hogy jól keressek?
Ez alapján én azt mondom, hogy mozdulj tudatosan az autóipar irányába, mondjuk legyél gépészmérnök. Úgy tudom létezik autógépész mérnök is. Ha elég jó vagy, és el akarod érni a célod, lehet, hogy egy nap a BMW-nél fogsz dolgozni, ahonnan a tesztelés alatt álló típusokkal mehetsz majd haza minden nap.
Itthon a mérnökök általában csak vezetői állásban keresnek igazán jól, de az nem mindenkinek fekszik, nekem sem. Én beérem használt BMW-vel is, az újakat úgyis műanyag autónak tartom. :)
Műszaki menedzser, gépészmérnök, villamosmérnök végzettséggel jó eséllyel elhelyezkedhetsz az autóiparban.
Ott a fizetés beosztástól, területtől függően nettó 300 ezertől a csillagos égig terjed.
Én minőségbiztosítási mérnökként (gyakornoki állásban) keresek nettó 200 ezret úgy, hogy még tanulok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!