Meló diákon vagy más szövetkezetnél pontosan hogyan kapsz munkát?
Figyelt kérdés
Regisztrálni kell, jelentkezni a munkára mondjuk a neten?2013. júl. 1. 14:00
1/3 anonim válasza:
Beméssz regisztrálsz(általában itt már kiválaszthatod, hogy majd milyen munkák érdekelnek), viszel magaddal iratokat, kell adószámodnak lennie. Az iskolaszövetkezet hirdeti az állásokat interneten, e-mailbe, sms-be, közösségi oldalon, ha egy tetszik akkor visszajelzel telefonon vagy ahogy meg van adva és jelentkezel.
2/3 anonim válasza:
Universitas-nal voltam, ott elég volt a honlapot nézni, ha talált az ember munkát, akkor behívták tájékoztatásra. Akkor kellett regisztrálni. Felvettek munkára, és mondták, hogy 1200 ft lejön első fizetésből. Azt visszakapod, ha kijelentkezel náluk.
3/3 anonim válasza:
1. vagyok, én melódiáknál voltam, és ha találtam magamnak munkát amire mehettem akkor kellett 3000 Ftot befizetni, amit kijelentkezéskor visszakapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!