Ausztriai meló, csalódtam mint a kutyával úgy bánnak szerintetek?
Figyelt kérdés
Egy faszi hozott ki melót keresni elintézte ezt,de nem úgy mennek a dolgok ahogy elvileg meg volt beszélve.szezonális melo,elvileg netto 1050 euro havonta,szabadnap nincs,saját kis szoba de igénytelenül koszosan ételmaradékosan adták át ágynemü büdös paplan is,napi 1 kaja 1asztalál a fönök nővel és faszival(a nő a szakács)romlott meg 1szer már megsütött kajákat csinál újra,amiket naponta mi is eszünk)ma irtam alá bejelentő lapot de semmi más szerződést nem h meddig,heti hány óra fizetés stb ről szólna,németül sajna elég gyérül tudok,nehezen v szinte alig értem meg amit szakásc mond.konyhai kisegitő vagyok,mosogatok,kajákat csinálok,előkészitek stb megállás nélkül,de 1napom után azt mondta a nő ha hnapra nem tudom az összes kajának helyét,elkészitését,meg amit mond nem megy igy tovább..kiabál velem,elég szar ez de régóta keresem munkákat ausztriában,de mivel kevés a nyelvtudásom szinte esélytelen..de itt meg lelkileg kibírhatatlan mert bnőmmel sem tudok találkozni pedig úgy indultam neki.szerintetek? 22/f2013. jún. 14. 23:22
11/13 anonim válasza:
Ezek mocskos, rabszolgatartók.Számíthatsz rá, hogy a fizetésed sem fogod megkapni, vagy csak töredékét annak, amit igértek.Én belenyomnám a pofáját a romlott kajájába és húznék hazafelé!
12/13 anonim válasza:
Hozzátenném, itthon sem jobb, itt is hemzsegnek az ilyen magukat munkáltatónak csúfoló szemétládák, de külföldön még jobban átvernek, ha nincs jó nyelvtudásod, tehát ott így még rosszabb helyzetben vagy.
13/13 dankon válasza:
Ki kell birnod mert máshol is majd lesznek elvárások és ott a beszéd is elvárás.Nem baj ha edzöch.De azért közbe nézhetsz másikat.De ha bejelent 6-hó.pig bird ki mert utána mehetsz arbeitlos-ra is,és még munkahelyre is küld az A.M.S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!