Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ausztriai meló, csalódtam...

Ausztriai meló, csalódtam mint a kutyával úgy bánnak szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy faszi hozott ki melót keresni elintézte ezt,de nem úgy mennek a dolgok ahogy elvileg meg volt beszélve.szezonális melo,elvileg netto 1050 euro havonta,szabadnap nincs,saját kis szoba de igénytelenül koszosan ételmaradékosan adták át ágynemü büdös paplan is,napi 1 kaja 1asztalál a fönök nővel és faszival(a nő a szakács)romlott meg 1szer már megsütött kajákat csinál újra,amiket naponta mi is eszünk)ma irtam alá bejelentő lapot de semmi más szerződést nem h meddig,heti hány óra fizetés stb ről szólna,németül sajna elég gyérül tudok,nehezen v szinte alig értem meg amit szakásc mond.konyhai kisegitő vagyok,mosogatok,kajákat csinálok,előkészitek stb megállás nélkül,de 1napom után azt mondta a nő ha hnapra nem tudom az összes kajának helyét,elkészitését,meg amit mond nem megy igy tovább..kiabál velem,elég szar ez de régóta keresem munkákat ausztriában,de mivel kevés a nyelvtudásom szinte esélytelen..de itt meg lelkileg kibírhatatlan mert bnőmmel sem tudok találkozni pedig úgy indultam neki.szerintetek? 22/f

2013. jún. 14. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezek mocskos, rabszolgatartók.Számíthatsz rá, hogy a fizetésed sem fogod megkapni, vagy csak töredékét annak, amit igértek.Én belenyomnám a pofáját a romlott kajájába és húznék hazafelé!
2013. jún. 20. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, itthon sem jobb, itt is hemzsegnek az ilyen magukat munkáltatónak csúfoló szemétládák, de külföldön még jobban átvernek, ha nincs jó nyelvtudásod, tehát ott így még rosszabb helyzetben vagy.
2013. jún. 20. 09:42
 13/13 dankon válasza:
Ki kell birnod mert máshol is majd lesznek elvárások és ott a beszéd is elvárás.Nem baj ha edzöch.De azért közbe nézhetsz másikat.De ha bejelent 6-hó.pig bird ki mert utána mehetsz arbeitlos-ra is,és még munkahelyre is küld az A.M.S
2013. jún. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!