Nem találok munkát! Mit csináljak? Bővebben lent
Még a szüleimmel élek, pályakezdő vagyok,felsőfokú végzettségem van. Fél évig találtam alkalmi munkát, de ennyi volt. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, 2-3 interjún voltam, de vissza sem hívtak. Nézem a netes álláshirdetéseket, járom a várost az önéletrajzokkal, de semmi.:(
Nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit csinálhatnék. Tudnátok adni ötleteket? Bármi jól jön, előre is köszönöm!
Budapesten lakom és idegenforgalmi végzettségem van. Nem nagyon szerettem volna külföldre menni, mert nem tudom, hogy hol találhatnék olyan állást, ami nem kamu. (nincs sok olyan ismerősöm,aki külföldön él és tudna ebben segíteni).
Minden-féle állásra jelentkeztem, de mindenhol tapasztalatot kérnek, amit nem tudok megszerezni, hiszen nem alkalmaznak.
Alkalmi munkát ebben az évben már nem tudok vállalni és diák munkát sem, mivel nincs aktív hallgatói jogviszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!