Egy pasi miért nem fogadja el a facebook jelölésemet, vagy miért töröl annak ellenére hogy napi szinten kapcsolatban vagyunk?
Tudom hogy hülyeség és gyerekes és nem is kéne foglalkozom ezzel. De már csak úgy kíváncsiságból is felteszem a kérdést.
Kollegámról van szó, mindennap találkozunk. Mindenki az ismerőse rajtam kívül.
Nincsen feltétlenül jelentősége....
Igaz én nő vagyok, de gyakran járok úgy, hogy valakit törlök, véletlen megjelölök...stb, mivel nem számítógépről, hanem táblagépről vagyokígy gyakran előfordul, hogy megviccelem magam az érintőképernyővel...
Itt gyk-en pl nem egyszer jártam úgy, hogy lepontoztam valakit, akit nem akartam, meg jelentettem, pedig csak rossz helyen akartam lefelegörgetni....
Ezen kívül nem tudom mi az oka... Nem biztos, hogy gyakran jár fel? Vagy igen?
Eleinte amior eegisztráltam mindenki zikált a munkahelyemen, h mr egy hete megjelölt stb... Én meg mondom 2 hete nem voltam fenn... Most sem vagyok függő napi 1 szer felmegyek (vagy nem)
A legegyszerűbb az lenne ha megkérdeznéd... Hogy hé már egy hete megjelőltelek, nem vetted észre?
Nem érdmes belemagyarázni semmit, mert valószínűleg nincs benne logika...
Olyan nincs, hogy valaki azért töröl, mert sok hülyeséget osztunk meg, ugyanis még a törlésnél is egyszerűbb módon le lehet tiltani bárki bejegyzéseit az üzenőfalunkról, úgyhogy ha valaki azt mondja, ezért töröl, az hazudik.
Csak ő tudná megmondani, miért törölt, de szerintem ne foglalkozz vele, nincs akkora jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!