Persze hogy van. Attól a postásnak még ki kell vinnie a leveleket, meg a csomagokat, akár mínusz 20 fokba vagy plusz 45 fokba is.
Szépen ráül a kis bicajára, esőkabát, és ennyi. Nyáron meg lengébben öltöznek.
Nálunk egy fiatal postás csaj van 25 éves, és nyáron mindig rövidnadrágba van meg az egyen pólójába, mondta akkor hogy akkor is el kell végezze a munkát, és mindig 11-12 között ér ide, akkor van a nagy hőség meg ugye ilyenkor nem szabad kimenni, de mondta hogy sapka van, víz van mindig nála, arcát bekeni naptejjel és ennyi. Legfeljebb többet fog megállni pihenni. Még én is dolgozom esőben, igaz hogy én furgonnal viszem a csomagokat, meg én futár cégnél dolgozom, de ott is ugyanúgy van munka. Egyedül akkor nincs ha hó fogságába kerül egy település, de akkor is megtalálja a főnököm a módját hogyan juttassuk el a csomagot a címre.
Ez van sajnálom a postásokat, mert nekik csak a bicaj van erre, de ez egy ilyen munka, aki elvállalja ezt az állást az tudja hogy ez ezzel jár.
de most ez a kérdés komoly?
amúgy nincsen..ha a napi átlag csapadék mennyiség előre láthatóan 20mm..akkor már KO...40mm-nél már a Tesco is zárva
;)
Nem, esős évszakokban hónapokig szünetel a levél- és csomagszállítás. :P
Anyám borogass, ilyen kérdést.....
6-os vagyok
Kedves kérdező, nyitva volt a posta?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!