Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rettentő szarul érzem magam a...

Rettentő szarul érzem magam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

4 hónapja kezdtem el a kórházban dolgozni, előtte idősotthonban voltam 2 évig

Ide a kórházba segédápolónak vettek fel, jelentkeztem a főiskolára ( ami valoszínüleg nem fog összejönni mert rengeteg pontom hiányzik) mentőtiszti szakra, mert az az álmom. De tényleg, semmi mást nem akarok csinálni életemben, ez a minden számomra

Na nem is ez a nagyobb baj, hanem hogy lekezelően bánnak velem mert én csak segédápoló vagyok, tanítgatni nem nagyon akarnak, folyton a korommal jönnek , 22 vagyok és ez egyenlő azzal hogy sose lehet elegem vagy lehetek fáradt stb

Úgy érzem szart sem értek, buta vagyok és haszontalan

Azt tudom hogy ezek az emberek sosem fognak megváltozni és csak az álmomra kellene koncentrálnom, akármilyen elérhetetlen is sajnos

Viszont nem tudom kizárni a bunkó beszólásokat

Feszült vagyok és sokat sírok, mert folyamatosan azt érzem hogy én mindent csak elbaszok

Járok pszichiáterhez a szorongásom miatt, de valahogy nem érti amit érzek vagy csak én nem tudom jól elmondani, nem tudom

Lényeg a lényeg, tippeket szeretnék, hogy hogyan zárjam ki ezeket a dolgokat? Volt valaki hasonló helyzetben? Mi segített? Köszönöm a válaszokat előre is

márc. 20. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Rossz helyen vagy
márc. 20. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
munkahelyváltás segít
márc. 20. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor munkahelyet kell váltani az egészséged a legfontosabb
márc. 20. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Gáz az amikor az egészségügyben megy tönkre az ember egészsége, milyen jó lehet akkor ott betegnek lenni (?)

Válts helyet.

márc. 20. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
És mi mit csináljunk?
márc. 21. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Menj máshová. Nálunk is vannak segédápolók de nem készülnek ki, sok a munka de direkt nem cseszegetjük őket - kivéve pár embert, de ők beszólnak még a főorvosnak is. Ezeket nem kell felvenni, az életben sok idiótával fog még összehozni a sors.

Ha mentőtisztire nem elég a pontod, miért nem tanulsz mentőápolónak? Vagy a pontgyűjtésre dolgozz, nem tudom most mire adnak, nyelvvizsga, ilyesmi?

márc. 21. 09:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Mert nőként nem sokra mennék mentőápolóként, elég hamar tönkremennek a nők ebben , pl a hordágyat egyszer már kiemeltem aztán majdnem úgy is maradtam

Nem gyúrok gerincsérvre

Szeretnék majd pontokat szerezni ha idén nem jön össze , most fogok érettségizni megint pont emiatt

márc. 21. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nővér vagyok. Sajnos szinte látom magam előtt a helyet, amit leírsz. Én is voltam segédápolózni főiskola mellett. Nem éreztem jól magam, szűk egy évet voltam ott és ha több eszem van hamarabb eljövök. De nem minden osztály ilyen, addig kell menni amíg meg nem találod a megfelelőt. Mert ha most ottmaradsz, elmegy a kedved az egésztől. Úgyhogy én a helyedben nem adnám fel, menj tovább, találni fogsz olyan osztályt, ahol a munkát is élvezed és a kollégák is befogadóak.
márc. 21. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Én is beszologatok a nalunk dolgozó 23 éves segedapolonak, mert undorító hogy annyit keres adókedvezmény miatt a 8 osztályával mint én felsőfokú szakápolokent. És ha van kedve dolgozik ha nincs akkor csak el sétálgat, a főnővér meg lecarja.
márc. 22. 16:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább te vagy undorító

Nem mi tehetünk arról hogy nem adózunk

Ez az egyik

A másik, hogy azért mert 8 osztállyal rendelkezik (amit kétlek, mert érettségi már mindenhova kell) még nem kell cseszegetni,amúgy meg semmi közöd hozzá hogy hány iskolát és milyet végzett el

Pont az ilyen emberek miatt megyünk tönkre idegileg, mint amilyen te is vagy, jár a taps

márc. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!