Rettentő szarul érzem magam a munkahelyemen?
4 hónapja kezdtem el a kórházban dolgozni, előtte idősotthonban voltam 2 évig
Ide a kórházba segédápolónak vettek fel, jelentkeztem a főiskolára ( ami valoszínüleg nem fog összejönni mert rengeteg pontom hiányzik) mentőtiszti szakra, mert az az álmom. De tényleg, semmi mást nem akarok csinálni életemben, ez a minden számomra
Na nem is ez a nagyobb baj, hanem hogy lekezelően bánnak velem mert én csak segédápoló vagyok, tanítgatni nem nagyon akarnak, folyton a korommal jönnek , 22 vagyok és ez egyenlő azzal hogy sose lehet elegem vagy lehetek fáradt stb
Úgy érzem szart sem értek, buta vagyok és haszontalan
Azt tudom hogy ezek az emberek sosem fognak megváltozni és csak az álmomra kellene koncentrálnom, akármilyen elérhetetlen is sajnos
Viszont nem tudom kizárni a bunkó beszólásokat
Feszült vagyok és sokat sírok, mert folyamatosan azt érzem hogy én mindent csak elbaszok
Járok pszichiáterhez a szorongásom miatt, de valahogy nem érti amit érzek vagy csak én nem tudom jól elmondani, nem tudom
Lényeg a lényeg, tippeket szeretnék, hogy hogyan zárjam ki ezeket a dolgokat? Volt valaki hasonló helyzetben? Mi segített? Köszönöm a válaszokat előre is

Gáz az amikor az egészségügyben megy tönkre az ember egészsége, milyen jó lehet akkor ott betegnek lenni (?)
Válts helyet.

Menj máshová. Nálunk is vannak segédápolók de nem készülnek ki, sok a munka de direkt nem cseszegetjük őket - kivéve pár embert, de ők beszólnak még a főorvosnak is. Ezeket nem kell felvenni, az életben sok idiótával fog még összehozni a sors.
Ha mentőtisztire nem elég a pontod, miért nem tanulsz mentőápolónak? Vagy a pontgyűjtésre dolgozz, nem tudom most mire adnak, nyelvvizsga, ilyesmi?
Mert nőként nem sokra mennék mentőápolóként, elég hamar tönkremennek a nők ebben , pl a hordágyat egyszer már kiemeltem aztán majdnem úgy is maradtam
Nem gyúrok gerincsérvre
Szeretnék majd pontokat szerezni ha idén nem jön össze , most fogok érettségizni megint pont emiatt

Szerintem inkább te vagy undorító
Nem mi tehetünk arról hogy nem adózunk
Ez az egyik
A másik, hogy azért mert 8 osztállyal rendelkezik (amit kétlek, mert érettségi már mindenhova kell) még nem kell cseszegetni,amúgy meg semmi közöd hozzá hogy hány iskolát és milyet végzett el
Pont az ilyen emberek miatt megyünk tönkre idegileg, mint amilyen te is vagy, jár a taps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!