Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért húzta fel magát a főnök ?

Miért húzta fel magát a főnök ?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött a dolog, hogy elkezdetem köhögni, de közben el kellett menjek az üzemorvoshoz, ahol elvileg köteles vagyok elmondani ha náthás lennék azt is. Ugyanakkor nem gondoltam,hogy nekem be kell számoljak arról miszerint köhögök, rosszul érzem magam.

Ezért nem is mondtam el a vizsgálat alkalmával, majd az üzem orvos megadta az engedélyt.

Aznap rosszabbul lettem és elmentem a házi orvoshoz, aki kiírt tüdőgyulladással.

Másnap a főnököm írt, hogy ő ezt furcsának találja, mivel elvileg el kellett volna mondani ezt az üzemorvosnak.

Ha jól tudom az ilyen dolgokkal a házi orvos foglalkozik, nem a cég orvosa.

De igazából nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz?!

ma 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A főni nem jól tudja, hogy mi az üzemorvos dolga.

Ha a fél éve tartó, kivizsgálatlan köhögésed eltagadod az üzemorvosnál, az gond. A frissen szerzett izék viszont nem hozzá tartoznak.

ma 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azthiszi kamuzol.
ma 18:20
 3/6 anonim válasza:
Milyen munkakörben dolgozol?
ma 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a furcsa, hogy honnan tudja a főnök, mit mondtál az üzemorvosnak.
ma 19:09
 5/6 anonim válasza:
Ezért érdekes, hogy milyen munkakörben dolgozik a kérdező.
ma 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Az üzemorvos a munkakörre való alkalmasságodat vizsgálja, (ha netán erre való hivatkozással akarnának elküldeni).

A köhögés akkor számít, ha az a munkaköri alkalmasságodat kizárja (mondjuk fényezőüzem, uvegfuvó, stb.)

de végtelenül leegyszerűsíthetted volna a sztorit: dél előtt még nem éreztem a tüneteket, nem tűnt fel a köhögés mértéke.

Csókolom.

ma 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!