Ha a kollegam nem hajlando figyelni ha mutatni akarom neki hogyan csinaljon valamit a munkaban?
Etteremben dolgozom. 15 ev tapasztalatom van pincerkent. 33 eves vagyok, kollegam 25.
Meg akarom neki mutatni hogyan csapolja a sort, mert habzik neki es 3 korso sort ugy csapol le h csinal 6 sort gelig habbal es ossze vissza toltogeti.
Meg akartam neki mutatni h hogyan csapolja es nem hajlando ram figyelni, " Én vagyok a bàrban, majd en csinalom". Ha mondom neki nem is figyel. Ugy volt h el valalja a kisfonok poziciot korabban, de nem vallalta el, viszont probal iranyitgatni meg utasitgat, h mit csinaljak. En dolgozom az etteremben 1.5 eve o kb 7 honapja. Ő Norvég, az etterem manager is Norvég, szoval Manager ot védené sztem.
Ti mit csinalnatok ilyen kollegaval h akarmit mutatsz neki nem engedi h megmutasd , csak a nagy egojàval dumal vmit h o tudja hogyan kell?!
7 hónap alatt egy sörcsapolást nem tanult meg rendesen?
Amúgy meg kit érdekel? Ő fog panaszt kapni, nem te. Utasítgatni nem hagynám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!