Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diplomával érettségihez...

Diplomával érettségihez kötött munkahely?

Figyelt kérdés
Van egy munkakör, amit diplomáimtól függetlenül nagyon-nagyon szívesen végeznék. Tegnap hirdettek meg egy pozíciót, amire le is csaptam. Fixen meg volt adva a fizu, ráadásul a tanulmányaim során szerzett infókból elég sokat tudnék kamatoztatni is. Vajon emiatt tekinthetnek túlképzettnek? Mondom, fix a fizu, úgyhogy ezen problémázni nem fogok.

dec. 14. 22:36
1 2
 11/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez lesz a trend, hiszen manapság egyetemre megy boldog-boldogtalan.
dec. 15. 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, mert diplomád van miért ne tölthetnél be olyan állást, ahol nem kikötés?

Én mérnöki, meg közgazdász diplomával is végeztem olyan állást ahol középsuli volt az elvárás. Harmadik diplomám is jelenleg csinálom, és le se szarták, hogy túlképzett vagyok vagy sem.

Hagyjuk már ezt, nyilván ne jelentkezz operátornak, de normális körülmények között felvesznek közmunkásnak is, és senki nem fogja megkérdezni, hogy jaj neked van diplomád?

Milyen pozíció ez?

dec. 15. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem érettségim van, telefonos ügyfélszolgálatos vagyok, ide elég az érettségi. Velem együtt kezdett egy lány, diplomás, éppen akkor volt folyamatban neki a mester. Amúgy magyar szak, úgyhogy annyira nem túlképzett :D Aztán amikor közülünk újak közül kellett kiválasztani a főnöknek valakit, akit egy másik munkakörbe áttehet, afféle előléptetés, őt választotta. Bár leginkább szerintem azért, mert csinos, nem azért, mert éppen magyar mestert csinál :D
dec. 15. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos, hogy túlképzett vagy. Az irodai munkák esetében általában középfokú végzettséget vagy kimondottan érettségit kérnek, de csak a diplomások közül válogatnak.
dec. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!