Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha úgy hívtak be interjúra,...

Ha úgy hívtak be interjúra, hogy van előttem min. 15 másik akiket behívtak, és olyan nagy gyakorlatom sincs a területen, felesleges elmennem is?

Figyelt kérdés

Meg olyan szép se vagyok, csak amolyan átlagos nehézsorsú.

Pénzügyi munkakör amúgy, ha számít.

tegnap 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj be. Veszítenivalód úgy sincs.
tegnap 17:37
 2/11 A kérdező kommentje:
De vesztenivalom 1 nap szabi es alig van 2 napom csak. A késést nem tolerálják egyáltalán. És 8 helyett 9-9:30-ra érnék be. Lesz.rják, hogy bent vannak túlórák a munka miatt ingye.
tegnap 17:40
 3/11 A kérdező kommentje:
*ingyen
tegnap 17:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Van most munkám de hatalmas a mobbing nagyon szemetek.
tegnap 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
akkor ne csinálj semmit, maradj ezen a f*s munkahelyen.
tegnap 17:44
 6/11 anonim válasza:
74%
Hát én is így váltok most, hogy áldoztam. Ha Neked ekkora probléma egy nap szabit beáldozni, inkább maradj a helyeden, mert egyértelműen nem akarsz váltani. Egyébként meg minél kevesebbet mondasz, annál nagyobb eséllyel vesznek fel.
tegnap 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:

A hatalmas csalodás az interju után a problémám.

Egész nap szemétkednek velem minden nap a vezetők, kivagyok bukva lelkileg.

Es ez mellett még másik munkahelyre is álljak oda egy pofonhoz?

tegnap 17:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Lelkileg kikészültem kb. És vár rám egy olyan hely hogy azt kapjam köszönjük nem vettük fel. Az utolsó esélyemnek is lőttek.
tegnap 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb, mikor interjúztam, előttem és utánam is voltak még, ráadásul összesen 1000-en jelentkeztek a pozícióra, amit az interjú előtt elmondtak, úgyhogy én is úgy mentem oda, hogy nem sok esélyem van. Engem vettek fel :) Bármikor lehet esély, menj csak el.
tegnap 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hány embert hívtak be előtted? Az meg már csúcs, hogy szerinted egy pénzügyes adminisztrátornak is jól kell kinézni
tegnap 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!