Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A semmittevés torzítja az...

A semmittevés torzítja az emberek egyéniségét?

Figyelt kérdés

Könnyed munkahelyre tettem szert. Itt nem kell sokat dolgozni. Megy a csacsogás egész műszak alatt. Pletyka, gyűlölködés minden mennyiségben. "Móni" és "Feri" szidják "Lacit" elmondják mindennek. Hallgatni is rossz. Aztán "Móni" találkozik "Lacival" széles mosoly, nyájas, nagyon barátságos stílus. Aztán a hozzánk betérő mondjuk úgy "ügyfelek" fikázása megy ezerrel. És még sorolhatnám. Túlkapások

önkényeskedés, dominancia harc. Hiszen alig van dolgunk!!! Én voltam olyan helyen is ahol sokat dolgoztunk, de nem volt ez! Ennyi gyűlölködéssel, kétszínüséggel én még nem találkoztam. Ezt teszi az emberekkel a semmittevés?

dec. 10. 00:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet felmondok már nagyon leszívja az energiákat ez a légkör? Álmomban nem hittem volna, hogy ilyen is van. Meg a helyzeteknek az a kifordítása....Kiment az egyik hangadó boltba
dec. 10. 09:05
 12/15 A kérdező kommentje:
amivel laza helyen nincs is semmi baj. Pekkjére összefutott a főnökkel, aki mondott neki egy kis ejnye-bejnyét. Ezt követöen a hangadók eszméletlen méltatlankodásba kezdtek. Nem tudott hozni kaját szegény dolgozó. Hát akkor haljon éhen????? Hogy tud ilyen szívtelen lenni a főnök??? Sírjon vagy nevessen az ember?
dec. 10. 09:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót tapasztaltam nagy hajtás közepette is, ahogy majdnem teljesen pangós munkahelyen is. Szóval nem a munka milyenségétől, mennyiségétől függ, hanem azon emberek mentalitásától, személyiségétől, viselkedésétől, akikkel körbe vagy véve.
dec. 10. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor "semmittevő" voltam, (háztartásbeli), akkor tudtam magamra is figyelni, egészségesebben étkezni, edzeni, voltak hobbijaim, nyelveket tanultam. Mióta dolgozom, azóta egy haszonállat szintjén stagnálok. Munkába ügetek, haza ügetek, elvégzem a háztartást és ennyi volt. Értelmes dologra nem jut napi szinten idő. Azóta érzem azt, hogy méginkább nincs meg a kapcsolat önmagammal. Egyre inkább elveszítem az egyéniségem, csak egy hajszolt zombi vagyok.
dec. 10. 13:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Meg a visszaélések, aminek előbb utóbb beszigorítás lesz a vége. Mostani helyemen már pontosan kell érkezni és elmenni mert nem okosan éltek egyes dolgozók a helyzettel. Előző helyemen - ez mondjuk megmosolyogtató sztori - a takarítók előbb el szoktak menni. Történt hogy " Marikát" valami miatt visszatartották. Az a sértődött méltatlankodás.... karácsony előtt volt az is. Neki otthon főzni kell!!!! Meg 5 féle sütit kell sütnie ,mert a lányának is kell!!! Hogy lehet ilyen gonosz a kisfőnök hogy ő ma nem mehet haza? Nekem az fura hogy ezek a dolgozók akik különböző kedvezményekkel élhetnek vagy az önjelölt kisfőnök és sleppje akik "terrorban" tartják a többieket , ők tényleg el is hiszik hogy amit csinálnak az rendben van?
dec. 20. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!