Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen otthonról végezhető...

Milyen otthonról végezhető munkát csináltok/ajánlanátok?

Figyelt kérdés

dec. 8. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Onlyfans
dec. 8. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
IT
dec. 8. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ha még azt se írod le, hogy mihez értesz, akkor mit vársz válaszként?
dec. 8. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Ügyfélszolgálatos vagyok.

De már sokszor leírtuk ilyen kérdéseknél, nincsen olyan, hogy otthonról végezhető munka. Cégek vannak, akiknél vannak állások, amikre vagy alkalmas vagy, vagy nem, megpályázod, és ha felvesznek, akkor lehet, hogy home office-ban alkalmaznak. Én így dolgozom itthonról 5 éve már.

dec. 8. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondom én is mindenkinek, amit az utolsó ír, hogy nincs olyan hogy "otthon végezhető" munka.

Szociális fóbiásként sokan mondják, hogy dolgozz otthonról, csak azt nem értik, hogy erre nem lehet egy életet alapozni, mert nagy a harc az ilyen állásokért, és a legjobbak közül válogathatnak.

Nyilván, aki nem beteg, annak is kényelmesebb otthonról dolgozni.

Másrészt ez a körülmény bármikor megváltozhat, ha 5 évig valaki kihúzza ilyen pozícióban, az már szerencsés.

Ha kötetlenül akarsz élni, érdemesebb egyéni vállalkozóként próbálkozni.

dec. 8. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mihez értesz? Milyen végzettségeid, diplomáid vannak? Milyen nyelveket beszélsz?
dec. 8. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Mihez értesz?

Ha lenne távolról is eladható tudásod, tudnál róla.

Így marad az onlyfans neked is

dec. 8. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy milyen képességeid és végzettséged van. Bár gondolom, ha olyan keresett pl. IT-s végzettséged lenne, akkor tudnád magadtól is, és nem kellene itt kérdezgetni.

Vannak olyan munkahelyek, ahol full home office-ban lehet dolgozni, de az esetek többségében nem lehet munkakörre leredukálni, mert alapvetően a cégvezetés meglátásaitól függ, hogy engedik-e a full HO-t. Pl. nálunk nem lehet, mert váltig állítja az ügyvezető igazgató, hogy szerinte akkor meg jól a munka, ha legalább 2 napot bemegyünk és személyesen beszélünk egymással. De azért van olyan munkahely, ahol effektíve teljesen online végezhető munkát lehet teljesen otthonról végezni, de azokért azért nagy a harc.

Ami egyebet tudok / ismerek, azok azért nem fizetnek annyira jól. Pl. tárgy-összeszerelés, médialeiratozás.

dec. 9. 10:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is voltam ügyfélszolgálatos, abszolút támogatták a home office-t betanulás után és egy érettségi meg középfokú angoltudás kellett hozzá, jól is fizetett az ilyen melók tekintetében.

Cserébe nyilván bírni kellett a rengeteg síkhülye parasztot, mert nem küldheted el őket az anyjukba akkor sem, ha ők pont ezt teszik veled.

dec. 9. 13:22
 10/12 Kései Sirató ***** válasza:
59%
Legyél író, írj egy könyvet otthon!
dec. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!