Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A hullaházban dolgozni nem...

A hullaházban dolgozni nem félelmetes őszintén?

Figyelt kérdés
Főleg ha egyedül vagy és már kint sötét van és csak te vagy meg a halottak szerintem bármelyik ember meg ijedne ilyenkor a legkisebb zajtól is. Mennyire hitelesek ilyenkor a horror filmek ?
dec. 1. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az élők, akik bántanak, nem a holtak.
dec. 1. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni. A valóságban nem olyan mint a filmeken. Ott direkt komor hangulatot csinálnak, olyan fényviszonyokat, stb. Teljesen más hangulata van élőben. Nyilván, nem vidám, de nem is az a horrorfilmes. Valószínűtlen, hogy valaki éjszaka ott legyen egyedül amúgy. Nálunk a kórházban pl a hűtők külön teremben vannak. Tehát pl ha valaki az adminisztrációt csinálja vagy leül enni, nem fél méterre az elhunyttól teszi a hűtő mellett.
dec. 1. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Van gusztustalan része, van megrázó része... aki ilyen helyen dolgozik,az általaban nem teljesen 100as nyilván... de ezt is el kell látni... akinek "félelmetes" vagy akinek perverz módon tetszik, azokat általában kiszűrik az első néhány tanórán.
dec. 1. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Én anyukám holttestét láttam, mert megmutatták a kórházban. Látszott rajta, hogy nincs benne élet, hogy meghalt, hogy ő nem jön vissza.

Egy holttesten látszik, hogy nem fog feltámadni, élettelen. Egy patológus is ezt látja, persze benne nimcs az extra érzelem, ami bennem volt aznap.

Egyszerűen ilyen egy holttest, ha látod, te tudod, hogy nincs benne élet és nem jön vissza.

Bocsánat, ha valaki ne.reg vesztette el valakijét és nyersnek tűnik a kommentem, csak a kérdezőnek próbáltam válaszolni.

dec. 2. 01:50
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Hulla pelyhes fehér hó....
dec. 2. 02:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok filmet nézel kérdező...
dec. 2. 07:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a kórház legeslegtisztább részlege.

Nem ordibál senki, nem pofázik vissza senki, nem verekedik senki, nem bagózik senki, nem szökdösnek a betegek, csend és nyugalom van.

Egyébként menj be egy ipari vágóhídra. Garantáltan elhányod magad 15 perc után.

dec. 2. 18:28
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén: a legnyugisabb gyakorlatot ott töltöttem.

Nem volt rush, nem rohangált három orvos négy laborkérvénnyel, vagy épp öt ápoló nyolc beteghez tízfelé, cserébe tök csend és nyugi.

dec. 3. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

nem szökdösnek a betegek, - 17-es, ezen felnevettem.

A kérdező képzeletében amúgy vszeg IGEN :D

dec. 3. 11:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és dögmeleg sincs! Totál egyenletes a klíma.
dec. 3. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!