Jobb leszedni új munkahelyen az aranyláncot, hogy ne szítson irigységet?
Vékony 4 grammos 18 karátos aranylánc, de az emberek irigyek, főleg itt skandinaviaban ahol lakom, vajon jobb leszedni? Számít e egyáltalán szerintetek, vagy valóban szülhet rossz vért, okot ad oktalan rosszindulatra?
Van egy medal is rajta, amit az üzletekben árulnak máig, az 300 euró körül van, pedig csak 1 gramm es aki aranyüzletekbe jár itt, az mind ismeri a modellt ( nőkre gondolok, es nőkkel fogok dolgozni nőként, öregek otthonában)
Anyam szerint vegyem le. A lánc rövid, nem lóg rá páciensekre.
Nekem nyakláncom kérdezték igazi ezüst-e.
Azt mondtam csak egy bizsu és mindenki elvesztette az érdeklődést.
Azt csak beképzeled, hogy irigyek rá/bámulnak. Szeretnéd, hogy bámuljanak.
A legtöbb ember fel se ismerne egy aranyláncot, nem tudná megkülönböztetni a bizsutól.
Pláne Skandináviában nem fognak irigykedni rád, mert sokkal magasabb az életszínvonal. Én Magyarországon élek, néha felveszem valamelyik öröklött aranyláncomat, és még soha a kutya sem nézett rá, pedig Magyarországról beszélünk, ahol a legtöbb embernek nem telik ilyesmire, és jóval hajlamosabbak is az emberek az irigykedésre.
Szóval vagy troll kérdés, vagy csak a fejedben van.
Akadjatok le a sved témáról, nem értetek hozzá, es nem is ez volt a kerdes, hanem hogy amblokk jó vagy rossz ötlet az aranylánc, ennyi
Látom nagyon fennakadtatok a sved szón es leálltatok a svedeket elemezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!