Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jobb leszedni új munkahelyen...

Jobb leszedni új munkahelyen az aranyláncot, hogy ne szítson irigységet?

Figyelt kérdés

Vékony 4 grammos 18 karátos aranylánc, de az emberek irigyek, főleg itt skandinaviaban ahol lakom, vajon jobb leszedni? Számít e egyáltalán szerintetek, vagy valóban szülhet rossz vért, okot ad oktalan rosszindulatra?

Van egy medal is rajta, amit az üzletekben árulnak máig, az 300 euró körül van, pedig csak 1 gramm es aki aranyüzletekbe jár itt, az mind ismeri a modellt ( nőkre gondolok, es nőkkel fogok dolgozni nőként, öregek otthonában)

Anyam szerint vegyem le. A lánc rövid, nem lóg rá páciensekre.

dec. 1. 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem nyakláncom kérdezték igazi ezüst-e.

Azt mondtam csak egy bizsu és mindenki elvesztette az érdeklődést.

dec. 1. 16:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen en is gondoltam erre, ha kerdik megmondom nem arany, de nem kérdik az a baj, csak bámulják
dec. 1. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Azt csak beképzeled, hogy irigyek rá/bámulnak. Szeretnéd, hogy bámuljanak.

A legtöbb ember fel se ismerne egy aranyláncot, nem tudná megkülönböztetni a bizsutól.

Pláne Skandináviában nem fognak irigykedni rád, mert sokkal magasabb az életszínvonal. Én Magyarországon élek, néha felveszem valamelyik öröklött aranyláncomat, és még soha a kutya sem nézett rá, pedig Magyarországról beszélünk, ahol a legtöbb embernek nem telik ilyesmire, és jóval hajlamosabbak is az emberek az irigykedésre.

Szóval vagy troll kérdés, vagy csak a fejedben van.

dec. 1. 17:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Milyen jó, hogy te magyarországról tudod milyenek a skandinávok és higy nekik tellik aranyra meg kolbászból van a kerítésük!
dec. 1. 18:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Es ja persze hogy szeretném, hogy irigyeljenek pletykáljanak rólam és betegyenek nekem!
dec. 1. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Senkit nem fog a karkötőd érdekelni, hiába bizonygatod. Egymilliót is vehetne belőle egy átlag, pláne jó színvonalon élő svéd, nem a felkapaszkodott kelet-európai migráncstól fogja “irigyelni”.
dec. 1. 20:27
 17/20 A kérdező kommentje:

Akadjatok le a sved témáról, nem értetek hozzá, es nem is ez volt a kerdes, hanem hogy amblokk jó vagy rossz ötlet az aranylánc, ennyi

Látom nagyon fennakadtatok a sved szón es leálltatok a svedeket elemezni

dec. 1. 20:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kotya nem veszinészre, hogy kin mi van. Az meg főleg nem látszik egy vékony láncon, hogy az egy pár 10 ezres, vagy sokmilliós tétel.
dec. 1. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha 20 éve kint élsz, nyilván tudsz svédül, akkor meg miért nem svéd fórumokon kérdezősködsz?
dec. 2. 14:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a kutyát nem érdekli, ha vékony, és nem direkt mutogatod.
dec. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!