Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A munkahelyemen van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahelyemen van egy kolleganő nagyon tetszik, néha szoktunk szemezni lehet hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés
De olyan bunkó flegma de mindig beszól valamit, viszont van neki csávója, legszívesebben úgy lesmárolnám a munkahelyemen hogy csak na de szerintem csak ugrat bár ki tudja…

ma 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd őt a fenébe, mert még elver a csávója.
ma 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem félek én a csavójától😂😂😂

Most is állok úgy rakja le az asztalhoz az elktromos cigit hogy rajtam keresztül és nem figyel és majdnem elesik a lábamban azt még ő szól be hogy ki törjem a lábadat( legszívesebben azt mondtam volna neki hogy mindjárt ki töröm a te lábadat) erre annyit mondtam hogy törd ki a sajátodat miért nem nézel a lábad elé én itt álltam. Majd utána mosolyugunk mert poénosra vette hogy akkor 100% táppénz munkahelyi baleset lol😆🤣

ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!