Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollegám (főnököm) miért...

A kollegám (főnököm) miért nem direkt módon nekem mondja meg azokat a feladatokat amiket én kell megoldjak? Miért üzen egy kolléganőn keresztül?

Figyelt kérdés
Én vagyok magasabb pozicióban és a kolléganőmnek is én osztom le a feladatát, én tanítottam be stb (más szakmánk van). Még is nagyon sokszor rajta keresztül üzen.. pedig egy irodában vagyok a kolléganővel.. Mindig mondja hogy: kérd meg XY-t hogy csinálja ezt meg, vagy szerkessze meg azt... stb. Mi állhat a jelenség mögött?
nov. 27. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Ő a főnök, megteheti, hogy üzentet a kisebbel.
nov. 27. 19:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Oké, eddig én is eljutottam :)) DE MIÉRT?
nov. 27. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi a lényege. Megteheti. Ehhez van kedve, kipattant a fejéből, gondol egyet és így is tesz. Nem kell mögötte húzódnia semminek.
nov. 27. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem, lehet csak én reagálom túl.
nov. 27. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk például a főnök tudja magáról, hogy türelmetlen, és ilyenkor bunkó lesz, ezért szokott mással üzenni, hogy ne legyen sértődés.
nov. 27. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Fhú, ez nem jó így. Véletlenül is megeshet, hogy nem úgy adja át a kolléga nő az infót ahogyan kell, ezen változtatni érdemes. Legyen közvetlen a főnök, szerintem is.

Lehet az is, hogy a kolléganőd nem tudja/nem tudná megcsinálni a feladatot, így inkább rajta keresztül kiosztja neked a feladatot, ami szívás, mert több a feladatod, viszont jó is, mert te elvégzed. De ez csak teória!

nov. 27. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet. Pl. azzal a kolléganővel éppen megbeszélt valamit és nem akart külön veled is beszélni, hanem a neked szánt üzenetet vele küldte el.
nov. 27. 23:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy az adott feladatot a kollégádnak kélne megcsinálni, csak nem tudja jól, és ezért mondja, hogy kérjen meg téged? Neked nem akarja közvetlen mondani, ha nem a te feladatod, mert nem akar veled konfrontálódni.
nov. 28. 04:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kolléganőd átver, valójában ő kapta a feladatot.
nov. 28. 21:10
 10/13 A kérdező kommentje:
100% hogy nem a kolleganőnek kellene megcsinálni, mert az én feladatköröm és én értek ahhoz, amit rajta keresztül üzen. Olyan is volt, hogy felhívta munka után hogy kérjen el tőlem valamilyen dokumentációt, mert most rögtön szüksége van rá.
dec. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!