Ha nem lenne szükséged pénzre, mit dolgoznál, ha dolgoznál, és hány órában hetente? A kollégáid közül hányat tartanál meg? Illetve mihez kezdenél a sok időddel?
Lázadnék egy menő rock bandában, olyasmi mint a Rage Against The Machine, utána fogadnám a női rajongókat! :)
Még komolyabb formában valami haragvó isteni bíró lennék, aki elítéli az evilág bűnös lelkeit, és a süllyesztőbe küldi őket!
Egy csillagdában, csillagvizsgálóban dolgoznék, mondjuk napi 4-5 órában.
A megnövekedett szabadidőben kirándulnék, kastélyokat és várakat látogatnék, meg egyéb különleges turisztikai látványosságokat.
Már sokszor elgondolkoztam, mi lenne, ha nyernék a lottón, ami vicces, mert nem lottózom.
A munkahelyem megtartanám, csak teljes állásból átmennék részmunkaidőbe, és nem vállalnék délelőttös műszakokat. Az így felszabaduló időben kialudnám magam, és egyetemre járnék, konkrétan bölcsészkaron tanulnék olyan szakon, ami mindig is érdekelt, de tudom, hogy nem lehet vele jó pénzt keresni. Vennék magamnak egy lakást, meg egy hobbitelket Pest megyében, ahol szőlőt és gyümölcsöket termesztenék, meg építtetnék rá egy házat (ha még nincs, ha van, akkor a meglévőt felújátanám), hogy öregkoromban vissza tudjak oda vonulni. A testvéreimnek is vennék lakást, ahol szeretnének.
Igazából nem tudnám elkölteni a lottónyereményt, nem értek a befektetésekhez, és nem is szeretnék ilyesmivel foglalkozni, a saját fizetésem (mediánbér körül keresek) sem tudom elkölteni, minden hónapban marad valamennyi, azt csak úgy a számlán hagyom, egyszer majd biztos jó lesz valamire. Az a fajta ember vagyok, aki ha bemegyek egy plázába, és meglátok egy szép ruhát valamelyik kirakatban, akkor elgondolkozom azon, hogy be kéne menni, fel kéne próbálni, de aztán emlékeztetem magam, hogy épp elég ruhám van, nem kell még egy.
Szóval nagyjából ugyanazt csinálnám, mint most, csak többet pihennék, és tanulnék csak úgy kedvtelésből. Eddig csak azért tanultam, hogy legyen végzettségem, hogy tudjak dolgozni, luxus lenne, ha csak azért tanulhatnék, mert valami érdekel.
Csakis olyat amiről egy percig nem gondolnám hogy dolgoznék, annyira élvezem!
Az autoriter szituációkat meg egyenesen kerülöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!