Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen ruhában mennétek egy...

Milyen ruhában mennétek egy céges bulira nőként?

Figyelt kérdés

Eddig még egyszer sem voltam de most idén szeretnék elmenni de nem tudom mit vegyek fel. Van egy kollégám aki bejön nekem és szeretnék neki tetszeni. Szerintetek a ruha túl kihívó lenne? Vagy a nadrág unalmas? Mi a véleményetek?

(Vacsoráról van szó)

nov. 20. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

"Szerintetek a ruha túl kihívó lenne?"

Ha meztelenül mennél, az lenne túl kihívó.

Hol lesz a buli? Időjárásnak megfelelően öltözz elegánsan.

nov. 20. 12:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Decemberben lesz, egy étteremben.
nov. 20. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én télen folyton kötött ruhákban járkálok, harisnya és magassarkú csizmával, így szerintem elegáns is és kényelmes is. Ha az alakod is jó, akkor körülbelül mindegy, hogy milyen ruhát veszel fel. 😅 Stílusod legyen és “tudd” hordani. Nem leszel benne kihívó.
nov. 20. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Dekoltált felső + miniszoknya tabu céges bulin. Legalábbis szerintem egy igényes, értelmes nőnél ez egyértelmű. Fel lehet öltözni ízlésesen úgy, hogy nem nézel ki olcsó prostinak. Valami elegáns egyberuha pl.
nov. 20. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az egyrészes ruha, harisnyával és csizmával pont jó lesz. Az épp aktuális időhöz öltözz fel persze, meg nem tudhatod mennyire lesz hideg vagy meleg az étteremben.
nov. 20. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Valami szolid ruha vagy szoknya+blúz. Harisnya legyen, ill. sikkes kiegészítők (ékszer, sál, táska).
nov. 20. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Tavaly egy hosszú piros kötött ruhában voltam. Tavalyelőtt egy rövid fekete pöttyösben. Előtte nem emlékszem, de csinosban szoktunk. Akinek tetszel, annak bárhogy fogsz. :)
nov. 20. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

A ruha kihívó? igen, mindenki mindenhova felöltözve megy, tuti kihívó...

Mi lenne, ha megkérdeznéd a kollégákat, akik járnak, hogy nálatok mi a dresszkód?

AMúgy nem ajánlott évzáró bulin lepippantani valami kollégát, mert csak visszaüthet a dolog később

nov. 20. 17:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert neked ha tetszik valaki akkor az első adandó alkalommal bekapod neki?
nov. 20. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

En szolidan mennék szürke egérként elvégre céges buli. Nem akarom hogy kolleganők csopvez igazgatonők vérszemet kapjanak.

Ott rittyenteném csak ki magam, meg ereszteném el magam, ahol nem a kollegakkal munkahellyel kéne lennem.

nov. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!