Legrosszabb főnök?
Figyelt kérdés
Kinek milyen volt a legrosszabb főnöke? Meséljetek!ma 17:26
1/1 anonim válasza:
Hollandiában, kínai étteremben. Csak heti 24 órára jelentett be, de minimum 40-et dolgoztatott, vagy néha többet, az extrát kézbe fizette. Szabad hétvégékért úgy kellett könyörögni. 3-an dolgoztunk mosogatóként, de ő valamiért egy személyként kezelt bennünket. Nem egyszer olyan dolog miatt cseszett le, ami nem is az én hibám volt. Mondtam ezt neki, erre az volt a válasza, hogy mi egy csapat vagyunk, és kész, össze kell dolgozni. Amikor az étteremben esküvő vagy bármiféle parti volt, ami rendhagyó napot alkotott, és továbbmaradást igényelt, azt sosem volt képes előre közölni, mindig csak aznap nyögte be, hogy ma baromi nagy a forgalom, pár órával tovább kell maradni. Végül egyszer emiatt balhéztam vele össze, és elküldött az aktuális szerződésem lejártával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!