Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor feldühítenek azzal,...

Amikor feldühítenek azzal, hogy szétbarmolják együttműködés címén a fáradságos munkádat, akkor hogy bírod lenyugtatni magad? Mi az, ami a munkahelyi stresszt bennetek teljesen feloldja, és a végén elfeledteti?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
A munkahelyváltás. Más opció nincs igazából tartós megnyugvásra tünetire meg sajnos ott a gyógyszer, az alkohol amit sokan használnak mindennapokban.
tegnap 02:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kezelem hogy már lesz@rom, léptem egyet hátra, fele annyit dolgozok, aztán csinálja akkor más, úgy ahogy akarja. A pénzem ugyanannyi, ha nem hagynak dolgozni, akkor nem dolgozok és kész. Csinálja akkor az aki beleugat mindenbe, én együttműködök, hülyékkel nem vitatkozok. Egyszerűen nem érdekel, és teljesen jól elvagyok így is. Idegesített egy darabig, de mostanra túlléptem rajta.
tegnap 03:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
tegnap 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!