Lányként kaphat hajtásit kamionra és nem veszélyes lányként annyi férfi közt az ilyen élet?
Rengeteg női sofőr van, akik jól vezetnek kamiont is.
Miért lenne veszélyes nőként férfi munkatársak között az élet?
Milyen rémhíreket hallottál erről?
Kamionozásnál max fizikai munka a ponyva feldobás a tetőre, lécek lepakolása+vissza, meg ki+be békázni az árut.
Sima C-s teherautósnak ne menj, na ott kell szenvedni, nekem még komplett szekrényeket kellett cűgölnöm.
Ott is hagytam őket, nem költöztetőnek mentem oda.
A fülkében egyedül van, legfeljebb a parkolóban, vagy a le-fel rakodásnál találkozik férfiakkal személyesen.
Inkább a "békázás" és a szét-összekapcsolás jelenthet kihívást.
A nyelvtannal van egy kis baj, de ez nem akadálya a kamionozásnak. Viszont, egy-két dolgot át kell gondolni:
- életkor?
- család van, lesz?
- miért pont kamionozás?
- mi az amit be tud/akar vállalni (belföld, külföld, éjjel, nappal)?
- mennyire terhelhető fizikailag, lelkileg?
- meddig csinálná?
- lenne olyan cég (munka) a közelben amely megfelel az elvárásainak és ahol alkalmazni tudnák?
Egyébként egyre több "férfiszakmát" űznek nők is: pilóta, villamos- busz- mozdonyvezető és ez szerintem "cuki". Szóval sok sikert!
#6: Írja (mondja) ezt annak, aki önhibáján kívül lett beteg, rokkant vagy hunyt el, vagy folyamatosan hátráltatva mások által, nem éri el a célját, mert lehetetlenné teszik ezt számára. Nem magamról írtam, de azért hagyjuk a böszmeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!