Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányként kaphat hajtásit...

Lányként kaphat hajtásit kamionra és nem veszélyes lányként annyi férfi közt az ilyen élet?

Figyelt kérdés
nov. 11. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem zárják ki a jelentkezőt, azért mert lány. Sokkal többen kamionoznak nők, mint gondolnád. A veszélyt én inkább abban látom, hogy a kamionozás néha elég kemény fizikai munkát igényel. Ha nem keresed a veszélyt, az is elkerül. A veszély úgy is fenn állhat, ha nem kamionozol.
nov. 11. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Rengeteg női sofőr van, akik jól vezetnek kamiont is.

Miért lenne veszélyes nőként férfi munkatársak között az élet?

Milyen rémhíreket hallottál erről?

Kamionozásnál max fizikai munka a ponyva feldobás a tetőre, lécek lepakolása+vissza, meg ki+be békázni az árut.

Sima C-s teherautósnak ne menj, na ott kell szenvedni, nekem még komplett szekrényeket kellett cűgölnöm.

Ott is hagytam őket, nem költöztetőnek mentem oda.

nov. 11. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Mi az a hajtási?
nov. 11. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Romániában, Szlovákiában így (is) hívják a jogosítványt.
nov. 12. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:

A fülkében egyedül van, legfeljebb a parkolóban, vagy a le-fel rakodásnál találkozik férfiakkal személyesen.

Inkább a "békázás" és a szét-összekapcsolás jelenthet kihívást.

nov. 14. 01:34
 6/9 TENGEERPICI ***** válasza:
Az élet mindig olyan amilyenné saját maga teszi.
nov. 14. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Coelho, vagy Müller Péter? :D

nov. 15. 00:34
 8/9 anonim válasza:
A falunkban van egy hölgy, aki sokáig szociális területen dolgozott. Mindig a kamionozás volt az álma, összespórolta a pénzt a jogsira és kamionos lett. Jó pár éve csinálja, imádja.
nov. 17. 08:31
 9/9 kriszpo ***** válasza:

A nyelvtannal van egy kis baj, de ez nem akadálya a kamionozásnak. Viszont, egy-két dolgot át kell gondolni:

- életkor?

- család van, lesz?

- miért pont kamionozás?

- mi az amit be tud/akar vállalni (belföld, külföld, éjjel, nappal)?

- mennyire terhelhető fizikailag, lelkileg?

- meddig csinálná?

- lenne olyan cég (munka) a közelben amely megfelel az elvárásainak és ahol alkalmazni tudnák?

Egyébként egyre több "férfiszakmát" űznek nők is: pilóta, villamos- busz- mozdonyvezető és ez szerintem "cuki". Szóval sok sikert!

#6: Írja (mondja) ezt annak, aki önhibáján kívül lett beteg, rokkant vagy hunyt el, vagy folyamatosan hátráltatva mások által, nem éri el a célját, mert lehetetlenné teszik ezt számára. Nem magamról írtam, de azért hagyjuk a böszmeségeket!

tegnapelőtt 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!