Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt hogy értelmezzem? Pozitív...

Ezt hogy értelmezzem? Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Ma a főnökömmel beszélgettem.

Egy admin felmondott 3 nap után, mert nem bírta lelkileg, ez volt a téma.

Erre a főnököm azt mondja: nálunk magasra van rakva a léc. Neked is.

Ha te a könyvelőirodában dolgoznál, csak rágnád a körmeidet.

(Munkaügyes vagyok. Bért, bejelentést, szerződéseket, tp intézést, mindent én csinálok 160 főre, 1 éve. Külső cég könyvel nekünk)

Hiába kérdeztem rá, ezt hogy érti, annyit mondott, értsem ahogy akarom.

Azóta ezen kattogok, hogy ez most dícséret volt, vagy mégsem.

nov. 7. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen sem dicséret. Inkább figyelmeztetés, hogy tartanod kell a lécet, le kell tenned az asztalra a teljesítményt, itt elvárások vannak. Nem túl szimpatikus mondjuk a főnököd ezzel a mondatával, hogy "értsd úgy, ahogy akarod"... Próbálj meg nem foglalkozni vele, továbbra is hozd a jó teljesítményt, dolgozz jól.

Mióta dolgozol itt?

nov. 7. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Passzív agresszív célzás arra hogy nem tart sokra munkaerőként, azt hiszi csak lazsálsz egész nap kb. Mindig ekkora tapló? Eddig nem volt vele konfliktusod?
nov. 7. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Sosem volt vele konfliktusom.

Jövőhéten lesz 1 éve hogy itt vagyok. nagyon nem bőbeszedű ember.

nov. 7. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok munka kevés pénz, valszeg igy érti. Hogy csak a hulye vállalja ezt el náluk. Dehát ezt meg kell érteni, náluk ez a módi.
nov. 7. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!