Tényleg sok így?
Figyelt kérdés
Tényleg sok az hogy ennyi idő alatt nem nyolc hanem 10 órát dolgozik? :
Az elmúlt kb 17napból ( ebbe a hétvége is benne van ahol a vasarnap szabad) és volt benne szabadság is 2 nap, dolgozott összesen 6 alkalommal a 8 helyett 10 órát.
De ez a 6 alkalom se egymás után volt hanem mondjuk dolgozott hétfőn plusz két órát utána pénteken utána következő hét kedden..és így
ma 07:47
1/6 anonim válasza:
Én nem értem, hogy ezt miért nem tudja mindenki magának eldönteni, hogy neki mi a jó, mi éri meg.
Miért íródott a kérdés?
3/6 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi számít soknak, nekem nem sok. Ha vannak túlórák, be szoktam vállalni őket, minél több pénz annál jobb.
5/6 anonim válasza:
Értelmetlen kijelenteni, hogy mi sok és mi nem az. Embertől, munkakörtől, körülményektől függ, így nem lehet általánosítani. Ami neked nem sok, azt másnak sok és fordítva. Fogadd el, hogy más ember másként működik, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!