Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi munka mellett mondanád...

Mennyi munka mellett mondanád nincs időd semmire?

Figyelt kérdés

Párom havi 6- 7 alkalommal délután 4 óra helyett 7 körül végez.

Emellett a házi munka közös.

Ő mégis azt mondja hogy nincs ideje semmire

nov. 2. 07:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6-7 alkalom nem a világ vége, de ezeken a napokon én is azt mondanám hogy semmire sincs időm.
nov. 2. 07:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem csak a munka miatt érezheti az ember, hogy nincs ideje.

Mi nyár óta folyamatosan így érezzük a férjemmel, pedig nem 7- ig dolgozunk.

Egyszerűen minden napra, hétvégére van valami feladat amit megkell oldani. Most vásárolni mert ez nincs, most a kocsit javítani, hozzá cuccot venni, most kitakarítani, orvoshoz menni, születésnap lesz, stb…

Tehát irányított szabadidő. Amikor eleged lesz, hogy nincs időd magadra, hogy csak azt csinálj amit szeretnél, ne kelj korán, ne rohanj, ne főzz .

Tehát annyi mindentől érezheti így magát az ember.

Ilyenkor érdemes elmenni kirándulni, kikapcsolódni, hogy kiszakadj a mókuskerékből.

nov. 2. 07:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mire legyen ideje? Mire hazér, mehet aludni. Én 12-20 ig dolgozom. A délelőttök elvileg szabadok. De felkelek 7 körül,reggeli, készülődés..úgy még jut időm munka előtt boltba menni, esetleg itt ott körülnézni, de ha melo előtt főzni kell vagy kitakaritani, akkor semmi időm nem marad értelmes dologra aznap. Szóval napi 8 óra is bőven elcseszi annyira a napot, hogy semmi értelmes, kikapcsoló, fejlesztő dologra nem marad idő. Mert sajnos a munka nem csak akkor kezdődik mikor beérsz a darálóba, készülni is kell rá meg odaérni és a maradék idő egy részét az visz el.
nov. 2. 07:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a főzést, mosogatást próbálom nagyon leegyszerűsíteni, hogy kevesebb idő menjen pocsékba rá. Takarítani elég hetente egyszer mert vigyázok a rendre nem is nagyon koszolok. Így is sok mindenre nincs idő. Napi 8 óra iszonyat sok!
nov. 2. 07:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Napi 8 óra meló plusz edzés. Semmire nincs időm. 10 kor már alszom, hogy képes legyek másnap létezni. Csak a munkának élek szinte. Ami elég gáz 20on évesen.
nov. 2. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálam inkább attól függ mennyire fáradok el.

Ami a leginkább javított a helyzeten, hogy vettünk egy mosogatógépet.

Másik, hogy nem vagyunk összenőve. Vásárolni, szülinapra és hasonlóra sokszor elég ha egyikünk elmegy.

Mostanában próbálgatjuk, hogy házhoz rendeljük a bevásárlást.

Zöldségek minősége eléggé alja de a zsacskó rizs, só és társai rendben vannak, azt nem igazán lehet elrontani.

Valószínűleg hozzútávra az lesz, hogy egy részét házhoz rendeljük és csak a friss dolgokat vesszük személyesen.

nov. 2. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Hány kérdést fogsz még erről kiírni?

Ha neki sok, akkor sok. Nekem a 8 óra is sok volt, mostanság már csak 6 órát melózom naponta.

nov. 2. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Októberben 250 órám volt. Még mindig nem mondom hogy nincs időm semmire. Nem vagyunk egyformák.
nov. 2. 21:50
 9/12 A kérdező kommentje:
1es nyilván azokon a napokon egyértelmű. De ő minden nap ezt mondja, úgy hogy se ügyintézés, se bevásárlás és főzés nem marad rá, sőt számtalanszor még az ő dolgait is én intézem
nov. 3. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:

,,Mennyi munka mellett mondanád nincs időd semmire?"

Heti 30-40 órát dolgozok, heti 10-12 órát vagyok felkészítőn, és minden hétvégén egyetemen(levelező).

Ha itthon vagyok, akkor mindig tanulok.

Hétfőtől vasárnapig kitartanak a teendőim minden héten. Én ennyi mellett már tényleg azt mondom, hogy semmire nincs időm.

Párod 8 órázik, hétfőtől péntekig dolgozik? Tudom, írtad hogy néha 7-ig dolgozik, akkor gondolom többet nyom. Hétvégéi szabadok? Ha a hétvégéi szabadok, akkor máris több ideje van, mint nekem. :D (Tudom, én vállaltam. Nem sajnáltatás)

nov. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!