Mennyi munka mellett mondanád nincs időd semmire?
Párom havi 6- 7 alkalommal délután 4 óra helyett 7 körül végez.
Emellett a házi munka közös.
Ő mégis azt mondja hogy nincs ideje semmire
Az a baj, hogy nem csak a munka miatt érezheti az ember, hogy nincs ideje.
Mi nyár óta folyamatosan így érezzük a férjemmel, pedig nem 7- ig dolgozunk.
Egyszerűen minden napra, hétvégére van valami feladat amit megkell oldani. Most vásárolni mert ez nincs, most a kocsit javítani, hozzá cuccot venni, most kitakarítani, orvoshoz menni, születésnap lesz, stb…
Tehát irányított szabadidő. Amikor eleged lesz, hogy nincs időd magadra, hogy csak azt csinálj amit szeretnél, ne kelj korán, ne rohanj, ne főzz .
Tehát annyi mindentől érezheti így magát az ember.
Ilyenkor érdemes elmenni kirándulni, kikapcsolódni, hogy kiszakadj a mókuskerékből.
Nálam inkább attól függ mennyire fáradok el.
Ami a leginkább javított a helyzeten, hogy vettünk egy mosogatógépet.
Másik, hogy nem vagyunk összenőve. Vásárolni, szülinapra és hasonlóra sokszor elég ha egyikünk elmegy.
Mostanában próbálgatjuk, hogy házhoz rendeljük a bevásárlást.
Zöldségek minősége eléggé alja de a zsacskó rizs, só és társai rendben vannak, azt nem igazán lehet elrontani.
Valószínűleg hozzútávra az lesz, hogy egy részét házhoz rendeljük és csak a friss dolgokat vesszük személyesen.
Hány kérdést fogsz még erről kiírni?
Ha neki sok, akkor sok. Nekem a 8 óra is sok volt, mostanság már csak 6 órát melózom naponta.
,,Mennyi munka mellett mondanád nincs időd semmire?"
Heti 30-40 órát dolgozok, heti 10-12 órát vagyok felkészítőn, és minden hétvégén egyetemen(levelező).
Ha itthon vagyok, akkor mindig tanulok.
Hétfőtől vasárnapig kitartanak a teendőim minden héten. Én ennyi mellett már tényleg azt mondom, hogy semmire nincs időm.
Párod 8 órázik, hétfőtől péntekig dolgozik? Tudom, írtad hogy néha 7-ig dolgozik, akkor gondolom többet nyom. Hétvégéi szabadok? Ha a hétvégéi szabadok, akkor máris több ideje van, mint nekem. :D (Tudom, én vállaltam. Nem sajnáltatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!