Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs önbizalmam, de munkahely...

Nincs önbizalmam, de munkahelyet keresek. Gyerekkel itthon voltam, és most nem merek jelentkezni sehova. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
okt. 21. 08:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na én is így vagyok, 50 lehetséges állásból marad kb 3, kihúzgálom mindet.
okt. 21. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Na ebbe becsatlakozom. Én is nézem az álláshirdetéseket folyamatosan, de kb. minden kilőve ahova jó kiállás és kommunikációs készség kell.
okt. 21. 10:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Van gyereked. Mi lenne, ha elmennél családhoz babagondozónak, a magadét beadnád bölcsibe, oviba? Esetleg talán vihetnéd magaddal is. Arra nagyon vigyázz, hogy minden biztosítást (egészség-, nyugdíj- stb.) fizess!!!
okt. 21. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Akkor éhen fogsz halni.

Vagy kénytelen leszel dolgozni.

okt. 21. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek előtt mit dolgoztál? Valami ahhoz hasonlót nem találsz?
okt. 21. 13:40
 16/17 anonim válasza:
100%

Pont így vagyok!

A helyzetemet nehezíti, hogy olyat tanultam (és ezt nagyon szívesen csinálnám), amivel nagyon nehéz elhelyezkedni.

Kiküldtem egy csomó helyre az önéletrajzom és alig válaszoltak néhány helyről. Ez még jobban elvette a kedvem, hogy béna vagyok, nem dolgoztam még hasonlót azért nem kellek.

De ha felvennének akkor is nagyon félnék, hogy mikor rontok el valamit.

Nincs sok önbizalmam, soha nem is volt.

okt. 22. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyeld az apróhirdetéseket és írj nekik.
okt. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!