Nincs önbizalmam, de munkahelyet keresek. Gyerekkel itthon voltam, és most nem merek jelentkezni sehova. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
okt. 21. 08:42
11/17 A kérdező kommentje:
Na én is így vagyok, 50 lehetséges állásból marad kb 3, kihúzgálom mindet.
okt. 21. 09:34
12/17 anonim válasza:
Na ebbe becsatlakozom. Én is nézem az álláshirdetéseket folyamatosan, de kb. minden kilőve ahova jó kiállás és kommunikációs készség kell.
13/17 anonim válasza:
Van gyereked. Mi lenne, ha elmennél családhoz babagondozónak, a magadét beadnád bölcsibe, oviba? Esetleg talán vihetnéd magaddal is. Arra nagyon vigyázz, hogy minden biztosítást (egészség-, nyugdíj- stb.) fizess!!!
14/17 anonim válasza:
Akkor éhen fogsz halni.
Vagy kénytelen leszel dolgozni.
15/17 anonim válasza:
Gyerek előtt mit dolgoztál? Valami ahhoz hasonlót nem találsz?
16/17 anonim válasza:
Pont így vagyok!
A helyzetemet nehezíti, hogy olyat tanultam (és ezt nagyon szívesen csinálnám), amivel nagyon nehéz elhelyezkedni.
Kiküldtem egy csomó helyre az önéletrajzom és alig válaszoltak néhány helyről. Ez még jobban elvette a kedvem, hogy béna vagyok, nem dolgoztam még hasonlót azért nem kellek.
De ha felvennének akkor is nagyon félnék, hogy mikor rontok el valamit.
Nincs sok önbizalmam, soha nem is volt.
17/17 anonim válasza:
Figyeld az apróhirdetéseket és írj nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!