"Nem együtt vettük a kompresszort" úgy hangzik, mintha viccelt volna?
Figyelt kérdés
Autószerelő műhelyben dolgozom, és néhány hete megkérdeztem a főnököm, hogy behozhatom-e az asztali pcm, hogy, a kompresszorral kifűjjam belőle a piszkot. Akkor félválról csak annyit válaszolt, hogy nem "együtt vettük a kompresszort". Nem esett jól a válasz, de nem reagáltam rá semmit. Aztán most pénteken elromlott a céges diagnosztikai laptop, amivel az autókat vizsgálják, és főnök megkért, hogy egy napig adjam kölcsön az enyémet, amíg újat vesz. Ekkor ugyanazt válaszoltam, amit ő néhány hete: nem együtt vettük. Erre azt mondta, hogy ő csak viccből mondta, és nem is gondolta, hogy komolyan veszem, mert ez annyira piti dolog, hogy meg sem kellett volna kérdeznem.okt. 20. 16:47
1/5 anonim válasza:
Hátha ez viccnek hangzik, akkor biztos ő is tudja, hogy te is vicceltél :D
2/5 anonim válasza:
A főnök egyértelműen csak viszakozott a saját bunkósága után.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem úgy jött volna le mint aki viccel.
5/5 anonim válasza:
Sz.rrágó egy főnököd lehet. Az enyém még azt is megengedi hogy a cégnél szereljem az autóimat, pedig nem autószerelő műhely sőt köze sincs a cégnek az autókhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!