Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 52 éves vagyok. Közvetlen...

52 éves vagyok. Közvetlen kolléganőm nagyon rossz indulatú, próbálja ellenem fordítani a többi munkatársaimat. teljesen kivagyok idegileg. A korom miatt nem merem ott hagyni a munkahelyemet, félek hogy nem találok másikat. Mit tennének s helyemben?

Figyelt kérdés
okt. 13. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig szembe kell vele menni, és rákérdezni, hogy mi baja veled. de az, hogy veled kötözködik, nem kell hogy együttjárjon azzal, hogy másokat ellened hangol. Ez utóbbit honnan tudod?
okt. 13. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Itt jön ki, hogy mennyi önbizalomhiányos 30,40,50,60 éves nő van, aki sosem állt bele a konfliktusba, nincsen eszköze. És így é le egy életet, így kar párkapcsolatot, házasságot és gyereket nevelni. Hogy nem mer megszólalni, idegenek mondják meg neki.

Hát feltörölném vele a padlót. Mitől félsz, de most komolyan?

okt. 13. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

A főnökök úgysem tesznek semmit, tehát valóban neked kell lépned. Gondold át, hogy mit vesztesz vele? Lényegében semmit, hanem erősödsz.

A 12# jót írt.

okt. 13. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

"konfliktuskerülő vagyok"

Akkor szopjál csak tovább.

okt. 13. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő régebben dolgozik ott?

Tapasztaltam ilyet én is, amikor egy céghez kerültem pénzügyre. Belém állt egy régóta ott dolgozó, és a többieket is felhergelte ellenem.

Szerintem jelezd azért a főnöködnek.

okt. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!