Miskolcon milyen munkák vannak ahova felvesznek bármilyen szakmával?
Figyelt kérdés
20|Fokt. 11. 16:20
1/25 A kérdező kommentje:
Bárhová elmennék dolgozni miskolcon, mivel nem odavalosi vagyok igy nem tudom hogy hol vannak olyan munkahelyek ahova felvennenek barmilyen szakmaval, egyebkent van szamam pek de nem tudok elhelyezkedni vele igy barmi mas munkat elvallalnek
Mekit probaltam mar de hat nincs felvetel legalabb is a meki karrier oldalan nincs fent hogy lenne felvetel.
Valaki tud valahol munkat?
Fontos lenne nagyon
okt. 11. 16:22
2/25 anonim válasza:
bordzseki, hajnali 1-kor bolt elott talalkozo c-kkel, megmutatod mit tudsz, felvesznek, cserebe kapsz minden lopasnal 50%-ot azt mondjak majd, tehat ha lopnak 70 000 Ft-ot akkor kapsz 15 000-et.
3/25 A kérdező kommentje:
Normalis munkáról beszélek!!
okt. 11. 16:36
4/25 anonim válasza:
miert pont miskolc? A leheto egyik legc-bb hely..., keress mast Hajdu, Jasznagykun nem jo? Esetleg Heves delebbi, nyugati oldal?
5/25 A kérdező kommentje:
Nem akarok olyan messzi helyet miskolc, ozd, barcika van a legkozelebb hozzam
okt. 11. 16:46
6/25 anonim válasza:
Akkor Eger a legjobb valasztas. Kicsit van messzebb.
7/25 anonim válasza:
hipermarketek pék osztálya esetleg? nem hiszem hogy pékként ne lenne munka számodra
8/25 A kérdező kommentje:
Miskolc,barcika,ózd ezeken a helyeken vagy egy kicsit alrebb nem tudtok mondani valami munkat?
okt. 11. 16:58
9/25 anonim válasza:
ozdra ne, ott a c-k hamarabb lopjak el a brutto fizudat mint a nettot.
10/25 A kérdező kommentje:
Ozdon milyen c-k-rol beszelsz?
okt. 11. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!