Mit tennél ha ezt mondaná bent a vezetőd?
Nem a nagyfőnök,de feletted álló személy.
Ő olyan munkát akar veled csináltatni az irodában helyettesítő jelleggel, amiről nem volt szó. (Régen azt csináltad, de új munkakört kaptál és akkor arról volt szó hogy azt már nem kell csinálnod majd).
De mikor szólt hogy csinálni kellene majd, megkapod hogy neked van időd meg a te munkaköröd nem olyan fontos ( de valakinek meg kell csinálni) - persze két mondat után tagadja hogy ezt mondta a vezető.
Kedves 10es, ezzel az a gond, ha pl en hiänyzok, akkor senki nem vegzi el a melomat helyettem( pl legutobb 2 het szabit egettem, azalatt közel 200 emailom landolt amit kb egy het alatt dolgoztam föl) ugyhogy ha valaki extra melot akar räm sozni, az megteheti de csak ha iräsban szolit rä föl...
Amikor a szomszedos korhäz konyhafönöke kiesett(ergo 2öt viszek), akkor en is iräsban kaptam meg a kerdest es a kerest a vezerkertol hogy helyettesitsem, termeszetesen a megfelelö ber kiegeszitessel. Miert dolgozzak 2-3 ember helyett 1 fizetesert ha dolgozhatok 2-3 ember helyett dupla fizuert is?
11-es, egy kórházi konyhafőnök kiesése nyilván más kategória. Nem véletlen, hogy akkor te is írásban kaptál felkérést rá, és maguk ajánlották fel, hogy honorálják valamivel. És aki ilyen pozícióban van, az valószínűleg nem a gyakorin kérdezné meg, hogy mit tegyen. :-)
És gondolom, ez nem 1-2 hét betegállomány vagy szabadság volt, hanem hosszabb idő.
12es a felkeres telefonon erkezett, en akartam hogy legyen papir verzio is mert az igeretekkel papir nelkül mär teli a padläs...
Idö kell ahhoz, hogy megtanulj kiällni magadert mert mäs nem fog erted kiällni...
ma 12:46
Az megvan hogy 2-3 ember helyett nem lehet dolgozni ha egyébként ki van használva a munkaidőd? 🙂
Helyettesítés... Te értesz hozzá, van rá időd, átmeneti. Csinálod és kész. Ahogy téged is helyettesítenek, amikor nem vagy bent. Ebben nem tudom mi kifogásolnivaló van.
A letegadás már más kérdés. Biztos volt ennek előzménye/következménye. De alapvetően, ha a felettesem ilyen egyszerűen akarna hazudozni, lépnék rövid úton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!