Szerintetek velem van a baj?
Fél év munkanélküliség után úgy érzem rámtalált a szerencse és találtam egy munkát ahol a főnök is szuper, a munka sem nehéz és még a fizetésem sem volt ennyi mint most. Viszont akad egy olyan probléma, hogy 17 órát kell lehúzni és egyszerűen nem bírom már a tétlenséget. Papírmunka az egész, de azzal hamar megvagyok még ha húzom is az időt, az utána levő órákban meg csak a falat bámulom vagy az órát nézem. Úgy érzem már velem van a baj. A környezetemben mindenki azt mondja hogy megkaptam a főnyereményt, de így hogy most is itt ülök valahogy én nem ezt érzem. Velem lehet a baj hogy nemtudok ennek sem örülni?
Beszéltem a főnökkel de nem tud több feladatot adni de előbb sem mehetek haza. Szerinte ennyit megtehetek. Igaz hogy hónapunta csak 10 napot kell dolgoznom, de úgy érzem megőrülök.
Addig lenyomhatnál egy nyelvvizsgátbis hogy pl tanulsz az úresóráidban.
En ped.asszisztensként voltam igy szunetekben is ülök lesek csak a folyosón a portással beszélgetek es ennyi. Elkezdtem tanulni ujabb idegennyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!