Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szociális munkásként vagy...

Szociális munkásként vagy gondozóként el lehet úgy helyezkedni hogy munka mellett végzem az iskolát? Vagyis nincs képesitésem de menetközben elvégzem. 52 éves vagyok munkahely váltás előtt állok

Figyelt kérdés
szept. 27. 13:24
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia Én ismerek olyat aki mellette napival idősotthonban dolgozik.
szept. 27. 13:57
 2/4 anonim válasza:
46%
Első vagyok, napi bejelentést akartam írni.
szept. 27. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkaadó bevállalja, hogy így felvesz, kötelez arra, hogy járd ki a sulit, akkor igen. Nem jellemző ma már, de szokott ilyen lenni.
szept. 27. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem úgy vettek fel hogy folyamatban volt az iskola hallgatói jogviszony igazolás kellett. De volt csaladsegito munkatárs képzésen és éneket szociális ismeretek érettségim. Ha nincs semmid, mi alapján venne fel? Pont szociális munkakörben, ahol könnyű hibázni és végzetes is kenet a következmény.
szept. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!