Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon emlékezni fog arra hogy...

Vajon emlékezni fog arra hogy megcsókolt?

Figyelt kérdés

Céges buli volt. Én pár felest ittam, tudjátok az az állapot amikor már nagyon vidám vagy, önfeledt, de észnél vagy, és emlékszel mindenre. Na a munkatársam jóval többet ivott, ő rendesen részeg volt. Amikor vége volt a bulinak és szedtük össze a cuccainkat, 3-szor hajolt oda hozzám hogy megcsókoljon, én mindegyiknél hagytam de csak pár másodpercig majd eltoltam mert valahogy úgy éreztem nem helyes, de azért tetszett a dolog.

Szerintetek ő erre fog emlékezni? Vagy vajon túl részeg volt hozzá? Amugy jóban vagyunk, de egyikünk sem jön be a másiknak.

szept. 22. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Kérdezd meg hétfőn, emlékszik-e.

Mi honnan tudjuk, nem látunk bele a memóriájába 😑

szept. 22. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen.
szept. 22. 13:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha ő nem hozza szóba, én nem fogom.

Tudom hogy nem láttok bele a fejébe. Csak azért kérdezem mert én nem nagyon szoktam bulizni, szóval nem tudom milyenek a részeg emberek. Nincs tapasztalatom benne.

szept. 22. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
nyugi, a másik 3 nőre se fog emlékezni
szept. 22. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért erre emlékszik.
szept. 22. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem volt filmszalagszakadásom,úgyhogy én mindenre emlékszem,amit réshegen csinálok.
szept. 22. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Emlékezett rá.
szept. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!