Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondjak szerintetek?

Felmondjak szerintetek?

Figyelt kérdés

Adott egy munkahely, ahol több mint 2,5 éve dolgozok. Nem erről a munkahelyről mentem szülni, - csak szülés után 5 hónappal visszakezdtem dolgozni, a hirtelen megnövekvő anyagi kiadások miatt. (lakás vásárlás stb.)

Ez egy szakirányú munka számomra, de alacsonyabb beosztású munkát kerestem akkoriban, - mivel nem akartam túl nagy felelősséget a vállamra amíg a lányom annyira kicsi volt. Minden rendben haladt, mostanáig.

Májusban történt egy felmondás a cégnél - annak helyére lett is felvéve valaki, - de a vezetőség jelezte, hogyha szeptemberbe óvodába megy a kislány akkor szívesen alkalmaznának egy magasabb pozícióra ha terveim lennének esetleg a jövőben a "visszatéréshez".

Most szeptemberben ismét üresedés lett, ahol a vezetőség rá se kérdezett egyáltalán érdekel-e, ha én nem adom le az önéletrajzom egy szóra se méltatnak.

Mindenesetre abban állapodtunk meg a főnökkel, hogy következő hónapban akkor kapok "betanítási napokat", és preferálja az ötletet, megbízható vagyok, van munkatapasztalatom, cégen belül is jártas vagyok, akkor legyen így..

Végig dolgoztam az egész nyarat, amíg mindenki folyton szabadságolt, minden évben csak 3 napot kérek szeptemberben... Elmentem szabira, és ezidő alatt felvették a főnök ku. vájának unokatestvérét a pozícióra.

Mekkora megalazas ez a kollégák előtt?

Akkor miért kell hitegetni? Nagy szükségem lett volna erre a bérkülönbségre. Májusba amikor több helyre hirdettek felvételt, azt mondta ne menjek el, "hosszú távra tervez velem", most pedig amikor minden létező munkahelyet betöltöttek, akkor ez a köszönet?

Én azt érzem ideje elkezdenem új munkahelyt keresgetnem mert megalázásnak érzem. Ti mit tennétek?

27n

szept. 17. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És az ejtőernyős dolgozni is fog? Mert, ha csak papíron lesz bent, muszáj lesz valakinek elvégezni a munkát, nem lehet, hogy más címen, de te is megkaphatod az ígért pozíciót/fizetést?

Először beszélnék a főnökkel, utána döntenék.

szept. 17. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Eljönnék.
szept. 17. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Itt már túl sok a kavarasz, váltás, váltás..
szept. 17. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel már most megy az összevissza kavarás, meg katyvasz az egész úgy ahogy van, így a legjobb az lenne ha keresnél mást és lépj le onnan mert így később is lehetnek még gondok, és azt sem tartom kizártnak hogy olyan helyzetbe kerülsz ahol te fogod majd a legjobban megszívni, minden feladat majd rád hárulhat, fizetésed is kitudja mennyire lesz rossz, aki meg a jó pozícióban van a protekciója végett majd szépen bezsebeli a jó fizut és csinálja a nagy semmit, max látszatra fog dolgozni.

Ha már így is megalázónak érzed a dolgot ne maradj ott, keresgélj és amint lehet lépj.

szept. 17. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!