Ha visszamegyek az előző munkahelyemre, akkor később megint azzal fognak csesztetni, hogy dolgozzak pénteken is?
4évig dolgoztam autószerelőként, de már a legelején úgy volt megbeszélve, hogy én csak hétfőtől csütörtökig dolgozom. Eleinte minden jól ment, aztán folyamatosan próbáltak rávenni arra is, hogy pénteken is maradjak. Végül kategorikusan kijelentettem, hogy hétfőtöl csütörtökig, vagy sehogy. Ekkor azt mondta a főnököm, hogy akkor sehogy. Mondom oké, akkor azonnal írom a felmondást, és holnaptól már nem jövök. Ekkor arra próbált rábeszélni, hogy legalább még addig maradjak, amíg nem találnak valakit a helyemre, de ezt már nem akartam megvárni, és eljöttem azonnal.
Mindez alig 4 hete történt, és ma felhívtak, hogy menjek vissza dolgozni, és jó lesz úgy is, ha csak 4 napot dolgozom.
Összességében szerettem ott dolgozni, csak az ilyen cigánykodást nem tolerálom, mikor utólag próbálják megváltoztatni az előzőleg megbeszélt feltételeket.
Írjatok egy rendes szerződést, azt kerüljön bele, hogy pénteken nem dolgozol.
Én azt tetettem bele, hogy munkaidő után hagyjon mindenki békén aztán lobogtatom ha elkezdenek éjjel 10 kor hívogatni, hogy menjenek a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!