Milyen munkakör a vasúti forgalmi szolgálattevő?
Figyelt kérdés
Jók a bérek ebben a pozícióban, nehéz a munkát elvégezni?
Előre is köszönöm ha valaki leírja az ezzel kapcsolatos tapasztalatait.
#Vasutas, forgalmi szolgálattevő
szept. 10. 17:23
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es, ezt sejtettem, mivel ha jól tudom a vonatközlekedés lebonyolítását végzik. De fizetésben hogy alakul illetve mennyire nehéz/könnyű a munkájuk?
szept. 10. 19:16
3/6 Misery válasza:
Én nőként voltam fszt majdnem 10 évig. Menekülj. Komolyan, menekülj. Szinte 99%, hogy nem olyan helyre raknak, ahol naponta 10 vonat jár, akkor pedig folyamatos túlóra, kimerültség, netalántán hármas túr, foylamatos idegfeszültség, ahol én dolgoztam, az ebédemet nem tudtam megenni, mert nyilván pihenő idő nincs. A fizetésem ahhoz képest, hogy mennyi a felelősség, ott vagy éjjel nappal, karácsonykor, újévkor, szülinapkor, semmi. Nem fizetik meg sajnos. Ráadásul nem becsülnek már meg szinte senkit, még kis szinten sem, férjem jelenleg még ott dolgozik, de folyamatosan beléjük rúgnak, minden szarért csesztetik őket, rengeteg ember hiányzik, a szabadságot alig akarják kiadni. Meséljek még? Egyszóval ne.
4/6 Misery válasza:
Ja az irodákban patkányok vannak, meg rovarok, takarítás nincs, minden feladatot rájuk só a Start, ami nem is az ő dolguk lenne. Elszaladt velem a ló, de a mennyire szerettem régen, annyira utáltam már a végén... Nem tudok jót mondani. Már dolgozni sem hagynak, mert az irányítók minden szart be akarnak szabályozni, egy önálló gondolatod nem lehet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Misery a válaszod. Még egyelőre nem dolgozok ebben a munkakörben, de mindenképpen érdekelnek mások tapasztalatai.
szept. 10. 20:26
6/6 Misery válasza:
Szívesen. Bár nem tudom, hogy ki és miért pontozott le. Annak örülök, ha valaki nem ezt talasztalja, vagy nem hiszi el, de velem ezek történtek, nem tudom ez miért nem hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!