Akik 24/48-ba dolgoznak hogy tudnak 24 oran at ébren lenni?
Figyelt kérdés
szept. 6. 10:56
1/7 anonim válasza:
Hivatalosan jár 4 óra pihenő, alvós. De az ilyen helyek legtöbbje kamu, pl. vagyonőrök. ott mindenki tudja, hogy alvás van. Főleg, hogy a legtöbbnek ez 2. 3. munkahely, azaz oda járnak pihenni. Mint haver apja, ő havi 4 szombatot jár dolg... aludni egy gyártelep üres telkére! 4nap X 24óra X 1500forint = 144.000 pénz!
Meg ugye kávé, Hell, TV, duma, sőt, egyszer berendeltek szombaton, az egyik őr, meg a műszakvezető meg ott bográcsoztak!!! a gyár udvarán!!!
2/7 anonim válasza:
Ez inkabb keszenlet. Mindenki alszik de ha betörő jön akkor helybol intezni kell mindent.
3/7 anonim válasza:
Biológiai adottsàgtól sok minden függ. Régen meg se kottyant. Màra nem megy.
Sok embernek nem tetszik a gondolat, de különbözünk. Azonos kihívàsokat eltérő adottsàgokkal eltérően nehéznek élünk meg.
5/7 anonim válasza:
24/72-vel dolgoztam vagy 12 evet. Minimum 6 ora alvás megvolt mindig.
6/7 anonim válasza:
Lánybarátom éveken át dolgozott így és nem lehetett aludni. Persze soha sehol nincs is bejelentve rendesen. Két problémája csak az volt, hogy felborult a bioritmusa és nem lehetett normális életet szervezni.
7/7 anonim válasza:
24 óra ébrenlétet nem az emberi szervezetnek van kitalálva. Akik 24 órába dolgoznak, ott a munkáltatónak kötelesége a munkavállalónak a 4-6 óra pihenő időt biztosítani. Vagyonőröknél van ez a fajta 24/48 munka, én jómagam is csináltam egy ideig, de nagyon fárasztó. Speciel én nem is engedném ezt a fajta munkát senkinek. Gyorsan tönkre vágja az emberi szervezetet, mind fizikailag és mentálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!