Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon jól értek a nőkhöz....

Nagyon jól értek a nőkhöz. Hol tudnám ezt a képességemet kamatoztatni? 40F

Figyelt kérdés

17 napja írtam ki ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Akkor ennek az Instagram fióknak kb 45 ezer követője volt, most majdnem 73 ezer. A fiók tulajdonosa egy erdélyi román influencer, aki az egyik rokonát kezdte el szerepeltetni és ennek köszönhető a drasztikus növekedés a követők számában.

Egyszerűen megérzem ha egy nőben van potenciál és azt is ha nincs.

szept. 4. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Érteni a nőkhöz nem azt jelenti, hogy random fiatal csajokra maszturbálsz interneten. Csaxólok.
szept. 4. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy tarthatnék castingokat és ülhetnék a zsűriben a szépségversenyeken.
szept. 4. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a nők is így gondolják?:D
szept. 4. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy valaki nagyon ért a nőkhöz azt jelenti, hogy sok barátnője, szexpartner volt, majd evett feleségül egy fiatal, szép nőt és boldog, kielegitett életet él. Emellett jó emberi kapcsolatai vannak, empatikus, udvarias, lovagias, férfias. Érzésre, rád ebbol semmi sem igaz.
szept. 4. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom, marketing szakmában esetleg?
szept. 5. 08:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem mindegy, hogy ez az egész a gyakorlatban hogyan is jelenik meg, valamint, hogy ezzel az érintett nők mennyire értenek egyet.
szept. 5. 10:25
 7/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
16 éves korom óta, azaz 49 éve élek (sok-sok) női partner mellett, de ilyet nem mernék állítani.
szept. 5. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Séf bá', még van 10 éved: minket haverral egy 70-en jóval túli öreg jazz zenész oktatott a témában, és ő mondta magáról, hogy "fiúk, én egy vén gci vagyok. Én mindent tudok a nőkről."😀
szept. 5. 19:57
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
100%

Mit is mondtál, hány sávos legyen a híd?

Ha ismeritek a viccet...

szept. 5. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kamatoztatni kell, hanem kamatyoztatni.
szept. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!