Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkád során mennyire...

A munkád során mennyire értesz egyet a "visszapofázás nincs", illetve a "ha másképp nem megy, nyomjuk le erőből" módszerek alkalmazásával?

Figyelt kérdés

Az első esetben arra gondolok, hogy feladatot elvégezni, nem visszakérdezni, hogy most akkor ennek mi értelme van. Lényegét tekintve a másik módszer is ugyanez.

Az élet bármely területén.

aug. 29. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem csinálod azt amit a főnök mond az munkamegtagadás, szóval hiába tudod hogy semmi értelme, meg kell csinálni, a fizetést megkapod érte, aztán mire rájön hogy hülyeség volt az egész már késő.
aug. 29. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggő.

"Visszapofázás nincs"

Alapvetően hasznos ha meg van hallgatva mindenki véleménye, de vannak olyan helyzetek hogy nem szabad megkérdőjelezni mi van, hanem vakon követni kell a parancsot.

"ha másképp nem megy, nyomjuk le erőből"

Ha van idő másik megoldást keresni tegyük azt, de ha kész kell lennie valaminek és másképp nem megy, akkor jah, nyomjuk le erőből mert valahogy meg kell csinálni.

aug. 29. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Most akkor ennek a kérdésnek mi értelme van?
aug. 29. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as látod mégis van akinek sikerül rá értelmesen válaszolni
aug. 29. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Egyik sem jó taktika.
aug. 29. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

A legkevésbé sem.

Nem is szerettem alkalmazott lenni, pedig alapvetően normális főnökeim voltak.

Most egyéni vállalkozó vagyok, a magam ura. Nekem ez való.

A lényeg, hogy mindenki találja meg azt a munkavégzési formát, ami neki való. Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkinek ugyanolyan jogviszonyban dolgoznia.

aug. 29. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem megkérdezték interjún, hogy mit tennék, ha olyan feladatot kapnék, ami szerintem hülyeség. Őszintén válaszoltam, hogy elmondanám, hogy szerintem hülyeség, azt is elmondanám, hogy mit javasolok helyette, innentől kezdve pedig ha a főnök mégis ragaszkodik a hülyeségéhez, akkor megcsinálom, mert ő a főnök és mosom kezeim. Felvettek 😀
aug. 29. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A szociális területen dolgozok: szerencsére nem ilyen környezetben vagyok, mint az 1. pontot, amit írsz, így nem is kívánják ezt.

A 2. pont sajnos nálunk is igaz: aki mulya, azt le*rják, így aki erős, az nyer. Sajnos.

aug. 29. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nettó fszságot kérnek párszor visszakérdezek tuti jól értettem-e, aztán elmondom ez nettó fszság.

Végül úgy is megcsinálom.

Aztán amikor beüt a szr bólogatok, hogy én megmondtam előre.

Egyik összeszólalkozásnál főnök azzal csitított nem azért fizetnek, hogy gondolkozzak.

Mondtam neki ehhez nem kell gondolkozni mert hlye is látja, hogy fizikai képtelenség.

aug. 29. 18:38
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Na ezzel a köcsög hozzáállással lehet nálam pont az ellenkezőjét elérni. Vörös posztó! Egy főnök, ha tőlem jót akar, messzire kerülje el ezeket a mondatokat!
aug. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!