A munkád során mennyire értesz egyet a "visszapofázás nincs", illetve a "ha másképp nem megy, nyomjuk le erőből" módszerek alkalmazásával?
Az első esetben arra gondolok, hogy feladatot elvégezni, nem visszakérdezni, hogy most akkor ennek mi értelme van. Lényegét tekintve a másik módszer is ugyanez.
Az élet bármely területén.
Helyzetfüggő.
"Visszapofázás nincs"
Alapvetően hasznos ha meg van hallgatva mindenki véleménye, de vannak olyan helyzetek hogy nem szabad megkérdőjelezni mi van, hanem vakon követni kell a parancsot.
"ha másképp nem megy, nyomjuk le erőből"
Ha van idő másik megoldást keresni tegyük azt, de ha kész kell lennie valaminek és másképp nem megy, akkor jah, nyomjuk le erőből mert valahogy meg kell csinálni.
A legkevésbé sem.
Nem is szerettem alkalmazott lenni, pedig alapvetően normális főnökeim voltak.
Most egyéni vállalkozó vagyok, a magam ura. Nekem ez való.
A lényeg, hogy mindenki találja meg azt a munkavégzési formát, ami neki való. Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkinek ugyanolyan jogviszonyban dolgoznia.
A szociális területen dolgozok: szerencsére nem ilyen környezetben vagyok, mint az 1. pontot, amit írsz, így nem is kívánják ezt.
A 2. pont sajnos nálunk is igaz: aki mulya, azt le*rják, így aki erős, az nyer. Sajnos.
Ha nettó fszságot kérnek párszor visszakérdezek tuti jól értettem-e, aztán elmondom ez nettó fszság.
Végül úgy is megcsinálom.
Aztán amikor beüt a szr bólogatok, hogy én megmondtam előre.
Egyik összeszólalkozásnál főnök azzal csitított nem azért fizetnek, hogy gondolkozzak.
Mondtam neki ehhez nem kell gondolkozni mert hlye is látja, hogy fizikai képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!