Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Coop vagy Penny?

Coop vagy Penny?

Figyelt kérdés
Erre a 2 helyre adtam be a jelentkezésem, mert itt vannak munkalehetőségek. Ti a helyemben melyiket választanátok?
aug. 28. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ milyen a társaság.
aug. 28. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
A coop nyugisabb de igen az a lényeg milyen a közeg.
aug. 28. 21:02
 3/9 anonim válasza:
0%

Egyiket se, tanulnék, hogy jobb munkám legyen...

Miért elégedsz meg droid munkával?

Tényleg ennyire vagy csak képes?

Ezért születtél meg? Hogy egy biorobot raktáros / pénztáros stb legyél?

Igen magas lóról beszélek, mert én csóró helyről jövök, 14 éves korom óta dolgozok, mellette tanultam és láss csodát most kezd beérni.. Leálltam?

Nem..

Tanulok tovább, hogy feljebb jussak, nem csak anyagi értelemben mondom ezt.

aug. 28. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

#3 gondolom sehova sem jársz, vásárolni se. Mit gondolsz, ki tölti fel a polcokat, hogy neked legyen mit megvenned? Ki szolgál ki, amikor étterembe mész enni? Hányni tudnék az olyan emberektől, mint te.

Ügyes vagy, hogy elérted amit akarsz, de nem mindenkinek a karrierépítés az életcélja.

aug. 28. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

4

"ki tölti fel a polcokat, hogy neked legyen mit megvenned? Ki szolgál ki, amikor étterembe mész enni?"

Nem azért töltik fel a polcokat, hogy megtudják venni és nem ő miatta szolgálják ki az étteremben sem, hanem csak azért, mert pénzt kapnak érte, fizut.

Úgy hogy csak akkor lenne igaz az állításod, ha mindezt teljesen önkéntesen végeznék. :P

aug. 28. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, mennyire akarsz dolgozni.

Akárhány üzletben jártam a coopban alig voltak, a pennyben azért sorban kellett állni..

aug. 29. 00:21
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
79%
Egykutya.
aug. 29. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:
dunnes
aug. 29. 03:18
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 3mas!

Nagyon sokat olvasok itt kommenteket. Kérlek áruld már el mi a nem droid munka neked és te mit dolgozol?

Gondolom te HO-ban vagy valamilyen mérnök aki napi 4 órában keres havi nettó 4 misit ugyi?

Gyks menetrend szerint szar munkák:

Bolti eladó

Masszőr

Sori munkás

Min. Ellenőr

Banki ügyintéző

Pék

Cukrász

Autószerelő

Szobalány

Egyéb? Kedves mérnök úr?

szept. 3. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!