Tatabányai Tesco vélemények?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek munka szempontjából a tatabányai Tescoról?
Úgy áll a dolog,hogy oda mennék dolgozni,de nagyon durva dolgokat hallottam róla másoktól.Az legtöbben azt mondják,hogy a kollégák ki fognak csinálni,meg sok a sz#rkeverés,kibeszélés,szemétkedés.
Szerintetek mennyire igaz ez?Tartanom kell tőle?
aug. 25. 08:41
1/10 anonim válasza:
Tudjál tulorázni este tizig is maradni soha ne késs ne fogj semmit a kozlekedesre ha nem tudsz bejárni hazajárni inkabb nem kell ott dolgozni se.
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben,de a kollégákról nem írtál semmit,pedig ez érdekelne jobban.
aug. 25. 10:48
3/10 anonim válasza:
Baromsag, keresztapam ott meloźott hosszu ideig, nem volt a kollegakkal semmi baja, sot a fonokkel azota is osszejarnak pecazni.
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig nekem többen is arra panaszkodtak,hogy azért mondtak fel anno,mert vagy a főnökkel,vagy a kollégákkal volt valami gond.Valaki azt is mondta,hogy 1-2 éve nagyjából egy időben számoltak vagy 10-15-en.
Akkor ezek miért voltak?
Én nem akarok olyan helyre menni,ahol rám fognak szállni.
aug. 26. 07:02
5/10 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni,hogy "számoltak le",csak a telefonom önálló életet él.
aug. 26. 07:03
6/10 anonim válasza:
Sok tróger van, akik lopnak, meg csesznek dolgozni, az ilyeneket persze kirúgják, utána meg fűt fát kiabálnak a cégre.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon beszélek trógerekkel,de ha te is ott dolgozó vagy,akkor már mindent értek. :-)
aug. 26. 13:07
8/10 anonim válasza:
Te magad is troger vagy te csicska, budos a munka mi, ne is gyere a tescoba, nem szeretik ott az ilyen naplopo csicskakat.
9/10 A kérdező kommentje:
Azta... :-D Álom lehet ennyi intelligens,életigenlő,jóindulatú emberrel együtt dolgozni. :-D
Mindegy,a kérdésem megválaszoltnak tekintem. ;-)
aug. 26. 16:52
10/10 anonim válasza:
Nagyon vigyazzal magadra, koszos csicska, keruld a tescot mert ugy jarsz mint Uhrin Benedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!